ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

دیپلمات رومانیایی، مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد

نماینده رومانی در آژانس بین‌المللی انرژی به عنوان مدیرکل موقت این سازمان و جانشین «یوکیا آمانو» رئیس فقید این سازمان انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 25
کد خبر: ۱۷۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ،شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (پنجشنبه) «کورنل فروتا» هماهنگ‌کننده ارشد این سازمان را به عنوان مدیرکل موقت این سازمان انتخاب کرد.

 

آژانس اتمی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «متعاقب فوت یوکیا آمانو مدیرکل [آژانس]، و به جهت حفظ عملکرد منظم و روان آژانس، شورای حکام تصمیم گرفت تا آقای کورنل فروتا را به عنوان مدیرکل موقت تعیین کند تا زمانی که یک مدیرکل [دائم] وظیفه را برعهده بگیرد».

 

این درحالی است که پیشتر گفته شده بود «مری آلیس هیوارد» معاون مدیرکل آژانس، به‌صورت موقت در حال پیشبرد وظایف ریاست این سازمان است.

ظهر روز دوشنبه بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی نامه‌ای به کشورهای عضو، از فوت «یوکیا آمانو» مدیرکل این سازمان خبر داد.

 

خبر درگذشت آمانو در حالی منتشر شد که رسانه‌های خارجی پیش از آن گزارش داده بودند آمانو خواستار آن است که تا پیش از ماه مارس (اسفند) سال آینده میلادی، به دلیل مشکلات جسمی سمت مدیرکلی آژانس را به فرد دیگر واگذار کند.

 

طبق گزارش رسانه‌های غربی رقابت اصلی برای جایگزینی آمانو به عنوان مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بین یک رومانیایی و یک آرژانتینی است. علاوه بر فروتا، «رافائل گروسی» نماینده آرژانتین در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نیز جزو گزینه‌های احتمالی جانشینی آمانو است.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار