موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

دیپلمات رومانیایی، مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد

نماینده رومانی در آژانس بین‌المللی انرژی به عنوان مدیرکل موقت این سازمان و جانشین «یوکیا آمانو» رئیس فقید این سازمان انتخاب شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 25
کد خبر: ۱۷۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ،شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (پنجشنبه) «کورنل فروتا» هماهنگ‌کننده ارشد این سازمان را به عنوان مدیرکل موقت این سازمان انتخاب کرد.

 

آژانس اتمی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «متعاقب فوت یوکیا آمانو مدیرکل [آژانس]، و به جهت حفظ عملکرد منظم و روان آژانس، شورای حکام تصمیم گرفت تا آقای کورنل فروتا را به عنوان مدیرکل موقت تعیین کند تا زمانی که یک مدیرکل [دائم] وظیفه را برعهده بگیرد».

 

این درحالی است که پیشتر گفته شده بود «مری آلیس هیوارد» معاون مدیرکل آژانس، به‌صورت موقت در حال پیشبرد وظایف ریاست این سازمان است.

ظهر روز دوشنبه بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی نامه‌ای به کشورهای عضو، از فوت «یوکیا آمانو» مدیرکل این سازمان خبر داد.

 

خبر درگذشت آمانو در حالی منتشر شد که رسانه‌های خارجی پیش از آن گزارش داده بودند آمانو خواستار آن است که تا پیش از ماه مارس (اسفند) سال آینده میلادی، به دلیل مشکلات جسمی سمت مدیرکلی آژانس را به فرد دیگر واگذار کند.

 

طبق گزارش رسانه‌های غربی رقابت اصلی برای جایگزینی آمانو به عنوان مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بین یک رومانیایی و یک آرژانتینی است. علاوه بر فروتا، «رافائل گروسی» نماینده آرژانتین در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نیز جزو گزینه‌های احتمالی جانشینی آمانو است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار