کاظم زاده:‌ دولت با احیا وزارت بازرگانی به دنبال سرگرم کردن مردم است-راهبرد معاصر
تجمع ضدصهیونیستی مردم تهران مقابل دفتر سازمان ملل محسن رضایی: اروپا بزرگترین بازنده آمدن ترامپ است عارف: عزم ایران و روسیه بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است خطیب نماز جمعه تهران: شورای حکام در خط رژیم آدمکش صهیونیستی حرکت می‌کند پزشکیان: با نگاه بسیجی می‌توان برای کشور عزت‌آفرینی کرد وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم

کاظم زاده:‌ دولت با احیا وزارت بازرگانی به دنبال سرگرم کردن مردم است

نماینده مردم دهلران در مجلس با ابراز مخالفت خود درباره احیا وزارت بازرگانی، گفت: ایجاد وزارت بازرگانی پاک کردن صورت مسئله است و هیچ تأثیری در تنظیم وضعیت بازار ندارد ضمن اینکه باعث از هم پاشیدگی بازار هم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 25
کد خبر: ۱۷۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، شادمهر کاظم‌زاده نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی درباره احیای وزارت بازرگانی گفت: در همه دنیا تولید و بازرگانی در یک وزارتخانه قرار دارد و این موضوع را در سال‌های قبل با عنوان وزارت بازرگانی تجربه کرده‌ایم که در آن زمان نوسانات شرایط قیمت را در بازار شاهد بودیم.

 

وی افزود: زمانی که گرانی و نوسانات قیمت محصولات، اجناس و تولیدات را در کشور شاهد بودیم وزارت جهاد کشاورزی توپ را به میدان وزارت بازرگانی پاس می‌داد و البته بالعکس آن هم وجود داشت. این در حالی است که مجلس نمی‌توانست وظیفه نظارتی‌اش را نسبت به کدام وزارتخانه اعمال کند و با کدامیک از این وزارتخانه‌ها درباره وضعیت بازار مذاکره کند.

 

نماینده مردم دهلران در مجلس تصریح کرد: آمارهای مصرف برخی اقلام از سوی این 2 وزارتخانه متفاوت بود که برای مثال سرانه مصرف برنج از سوی وزارت کشاورزی به ازای هر ایرانی 34 کیلو اعلام شده و همین سرانه از سوی وزارت بازرگانی 44 کیلو عنوان شد.

کاظم‌زاده اظهار داشت: جداسازی تولید و بازرگانی یعنی بازگشت به شرایط قبل و تکرار بحران‌ها و اختلافات قبلی بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بازرگانی.

 

وی خاطرنشان کرد:‌ دولت وقتی نمی‌تواند بازار را کنترل کند چه فرقی می‌کند چند وزارتخانه در کشور وجود دارد لذا به نظر می‌رسد زمانی که دولت ثبات مدیریتی ندارد می‌خواهد خود و افکار عمومی را سرگرم کند تا به پایان دولت دوازدهم نزدیک شویم.

 

نماینده مردم دهلران در مجلس گفت: ایجاد وزارت بازرگانی پاک کردن صورت مسئله است و هیچ تأثیری در تنظیم وضعیت بازار ندارد ضمن اینکه باعث از هم پاشیدگی بازار هم خواهد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر