کاظم زاده:‌ دولت با احیا وزارت بازرگانی به دنبال سرگرم کردن مردم است-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

کاظم زاده:‌ دولت با احیا وزارت بازرگانی به دنبال سرگرم کردن مردم است

نماینده مردم دهلران در مجلس با ابراز مخالفت خود درباره احیا وزارت بازرگانی، گفت: ایجاد وزارت بازرگانی پاک کردن صورت مسئله است و هیچ تأثیری در تنظیم وضعیت بازار ندارد ضمن اینکه باعث از هم پاشیدگی بازار هم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 25
کد خبر: ۱۷۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر ، شادمهر کاظم‌زاده نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی درباره احیای وزارت بازرگانی گفت: در همه دنیا تولید و بازرگانی در یک وزارتخانه قرار دارد و این موضوع را در سال‌های قبل با عنوان وزارت بازرگانی تجربه کرده‌ایم که در آن زمان نوسانات شرایط قیمت را در بازار شاهد بودیم.

 

وی افزود: زمانی که گرانی و نوسانات قیمت محصولات، اجناس و تولیدات را در کشور شاهد بودیم وزارت جهاد کشاورزی توپ را به میدان وزارت بازرگانی پاس می‌داد و البته بالعکس آن هم وجود داشت. این در حالی است که مجلس نمی‌توانست وظیفه نظارتی‌اش را نسبت به کدام وزارتخانه اعمال کند و با کدامیک از این وزارتخانه‌ها درباره وضعیت بازار مذاکره کند.

 

نماینده مردم دهلران در مجلس تصریح کرد: آمارهای مصرف برخی اقلام از سوی این 2 وزارتخانه متفاوت بود که برای مثال سرانه مصرف برنج از سوی وزارت کشاورزی به ازای هر ایرانی 34 کیلو اعلام شده و همین سرانه از سوی وزارت بازرگانی 44 کیلو عنوان شد.

کاظم‌زاده اظهار داشت: جداسازی تولید و بازرگانی یعنی بازگشت به شرایط قبل و تکرار بحران‌ها و اختلافات قبلی بین وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بازرگانی.

 

وی خاطرنشان کرد:‌ دولت وقتی نمی‌تواند بازار را کنترل کند چه فرقی می‌کند چند وزارتخانه در کشور وجود دارد لذا به نظر می‌رسد زمانی که دولت ثبات مدیریتی ندارد می‌خواهد خود و افکار عمومی را سرگرم کند تا به پایان دولت دوازدهم نزدیک شویم.

 

نماینده مردم دهلران در مجلس گفت: ایجاد وزارت بازرگانی پاک کردن صورت مسئله است و هیچ تأثیری در تنظیم وضعیت بازار ندارد ضمن اینکه باعث از هم پاشیدگی بازار هم خواهد شد.

منبع : فارس

ارسال نظر