لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

دستگیری عامل اصلی جنایت محله تهرانسر

مرد جوانی که با انگیزه انتقام‌جویی در تهرانسر دست به جنایت زده بود، پس از یک سال توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 16
کد خبر: ۱۷۹۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر یازدهم فروردین ماه سال 1400، پرسنل انتظامات بیمارستانی در تهرانسر مرگ مشکوک مرد جوانی را به اثر اصابت ضربات چاقو روی تخت این مرکز درمانی به پلیس گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، پای در سردخانه بیمارستان گذاشتند و با جسد مرد جوانی مواجه شدند که براثر ضربه چاقو به قتل رسیده بود.

کارآگاهان جنایی در نخستین گام متوجه شدند، مقتول با 4 مرد که با آنها به دلیل موضوعات خانوادگی و شخصی اختلاف داشته در حوالی فروشگاه رفاه محله تهرانسر هدف ضربه چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده است.

تحقیقات بیشتر نشان می‌داد، 4 مرد جوان که با یکدیگر فامیل هستند و از گذشته با مقتول درگیری داشتند، با انگیزه انتقام‌جویی دست به این جنایت هولناک زده‌اند که در ادامه نیز مشخص شد، متهمان پس از ارتکاب قتل به مکان‌های نامشخصی فرار کردند.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در جریان تحقیقات 3 متهم پرونده را دستگیر کردند که همگی آنها در جریان بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کردند اما مدعی شدند ضربه اصلی چاقو را مرد جوانی به نام بابک به مقتول زده است.

دستگیری متهم اصلی پرونده

تحقیقات پس از یک سال ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با اقدامات اطلاعاتی متوجه شدند بابک در یک مرغ‌فروشی در جنوب تهران مشغول کار است که در ادامه او را در یک عملیات منسجم بازداشت کردند.

تحقیقات ادامه داشت تا اینکه صبح امروز یکشنبه 27 فروردین ماه متهم در جریان بازجویی‌ها به جرم خود مبنی بر قتل مرد جوان با چاقوی قصابی در سال 1400 در محله تهرانسر، با انگیزه انتقام‌جویی اعتراف کرد.

به گزارش تسنیم، با دستور محمدجواد شفیعی؛ بازپرس ویژه قتل شعبه پنجم دادسرای امور جنایی، متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات همچنان ادامه دارد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار