اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

کشف راز قتل مردی جوان به دست همسرش

کشف راز قتل مردی جوان به دست همسرش رئیس پلیس آگاهی پایتخت از کشف راز قتل مردی جوان به دست همسرش و دو تن دیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ علی ولیپور گودرزی در تشریج جزئیات این خبر گفت:‌چندی قبل مرد سالخورده‌ای به اداره چهارم پلیس آگاهی مراجعه و اعلام کرد پسر ۳۶ ساله متاهل‌اش چند روزی است که ناپدید شده و عروسش هم از او خبری ندارد. در همین راستا نیز رسیدگی به موضوع در دستورکار ماموران این اداره قرار گرفت و آنان در نخستین گام با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف نوین جرم و اقدامات اطلاعاتی متوجه شدند، مرد گمشده آخرین بار با خودرویش خانه را ترک کرده و به ملاقات همسرش در کرج رفته است.


ولیپور گودرزی با بیان اینکه در روند تحقیقات مشخص شد مرد گمشده و همسرش با یکدیگر مشکل داشته‌اند، تصریح کرد: در بررسی‌های کارآگاهان مشخص شد، ملاقات مرد گمشده و همسرش با دعوت یک زن جوان انجام شده و پس از این دعوت همسر مرد گمشده به ترکیه رفته است. در ادامه و بنابرحساسیت موضوع، کارآگاهان در نخستین‌گام زن جوان را بازداشت کردند و هدف تحقیقات قرار دادند که متهم پرونده در جریان تحقیقات در رابطه با سرنوشت مرد گمشده اظهار بی اطلاعی کرد.


وی ادامه داد:‌ تحقیقات ادامه داشت تا اینکه زن جوان به قتل مرد گمشده با همدستی همسر وی و یک مرد غریبه اعتراف و عنوان کرد دو متهم دیگر پرونده که با یکدیگر ارتباط پنهانی داشتند، به کشور ترکیه فرار کرده‌اند.


رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: کارآگاهان پس از اظهارات تکان‌دهنده متهم پرونده، راهی محل وقوع جنایت در کرج شدند و جسد مرد گمشده را در بیابان‌های شهر موردنظر کشف کردند همچنین در تحقیقات تکمیلی مشخص شد، همسر مقتول با برنامه‌ریزی قبلی با کمک دو نفر دیگر با ضربات چاقو همسرش را به قتل رسانده است.


ولیپور گودرزی با بیان اینکه انگیزه این جنایت، اختلافات شخصی و خانوادگی بوده است، خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضایی متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت و تحقیقات برای دستگیری متهمان متواری ادامه دارد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار