پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

کنایه وزیر اطلاعات به خبرسازی رسانه‌های ضدایرانی درباره رزمایش کرج

کنایه وزیر اطلاعات به خبرسازی رسانه‌های ضدایرانی درباره رزمایش کرج وزیر اطلاعات با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در کشور‌های همسایه گفت: همسایگان بدانند که امنیت با قرارداد‌ها و تفاهم نامه‌ها با رژیم کودک کش صهیونیستی بدست نمی‌آید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر اطلاعات در نشست شورای تامین استان خوزستان اظهار کرد:امنیت ما متکی به مردم است و امنیت متکی به مردم امنیتی در برابر نفوذ دشمن پایدار و مقاوم است، ما وظیفه داریم در برابر فتنه گری دشمنان تمام ابزار و امکاناتمان را بکار بگیریم، دشمن با ابزار رسانه ایی مختلفی که در اختیار دارد علیه کشورمان اقدام می‌کند و به دنبال تاثیر گذاری بر اراده مردم است.

 

عضو شورای عالی امنیت ملی در ادامه عنوان کرد: دشمن در اتفاقات اخیر و اغتشاشات خیابانی تلاش کرد شرایطی فراهم کند تا بتواند براندازی را به سرانجام برساند، اما به لطف الهی و با رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و همراهی نیرو‌های امنیتی، جامعه اطلاعاتی و با بصیرت مردم نقشه دشمن با شکست مواجه شد و امروزه دشمن از سر استیصال تلاش میکند با استفاده از ابزار رسانه و تبلیغات، در قالب اخبار جعلی، خرابکاری و حمله به ایران روحیه مقاومت مردم را تضعیف کند، ولی همواره با همراهی مردم دشمن شکست خورده است.

 

وزیر اطلاعات افزود: در اصفهان یک تیم کشف شد و یک تیم هم با وجود آموزش هایی که دیده بودند، موفق به اجرای عملیات خود نشدند. همچنین یک عملیات را هم در کرج جعل کردند برای اینکه بتوانند با آن برای خودشان آبرو بخرند اما این جعلیات و خبرسازی ها عمر کوتاهی خواهد داشت.

 

وی با اشاره به تحرکات رژیم صهیونیستی در کشور‌های همسایه گفت: همسایگان بدانند که امنیت با قرارداد‌ها و تفاهم نامه‌ها با رژیم کودک کش صهیونیستی بدست نمی‌آید بلکه امنیت از درون خود و با همکاری با کشور‌های همسایه ایجاد می‌شود.

 

وزیر اطلاعات با اشاره به ادعای رژیم صهیونیستی در ایجاد سامانه دفاع یکپارچه در منطقه گفت: رژیم صهیونیستی امروز در برابر فلسطینیان، زبون و سرشکسته شده و این اقدامات نتیجه‌ای غیر از تاراج کردن سرمایه کشور‌ها ندارد.

 

خطیب با تاکید بر سیاست‌های دولت آیت الله رئیسی مبنی بر گسترش روابط با کشور‌های همسایه گفت: ایجاد روابط خوب و متقابل و مشارکتی که با کشور‌های همسایه بوجود آمده است امنیت پایدار و موثری در منطقه پایه ریزی کرده است.

 

گفتنی است شامگاه جمعه رسانه‌های معاند یک مانور بسیج را به عنوان درگیری پدافند با پهپاد‌های مهاجم جعل کردند، این رسانه ها در ماجرای اغتشاشات پاییز نیز رکورد ۳۸ هزار دروغ در ۴۶ روز را یدک می‌کشند./العالم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار