رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اوکراین؛ عرصه تمرین‌های نظامی ناتو

اوکراین؛ عرصه تمرین‌های نظامی ناتو رئیس موقت جمهوری خلق دونتسک گفت که غرب با ارسال محموله‌های بزرگ تسلیحات سنگین و دوربرد، اوکراین را به میدان تمرین ناتو تبدیل کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، دنیس پوشیلین گفت: ما می‌بینیم که چگونه اوکراین به یک مرکز آموزشی ناتو برای تمرین خونین‌ترین سناریو‌های نظامی تبدیل شده است، چگونه غرب روز به روز از خطوط قرمز خود عبور می‌کند و با تامین سلاح‌های سنگین‌تر و دوربردتر به کی یف موافقت می‌کند.

 

به گزارش ایرنا از تاس، رئیس موقت جمهوری خلق دونتسک افزود: غرب برای کی یف وظیفه تعیین کرده است تا شهر‌های جمهوری خلق دونتسک را از روی زمین محو کند.

 

وی گفت: در همان ابتدای عملیات ویژه نظامی، ما فقط یک چیز را دست کم گرفتیم و آن این که بدبینی دشمن، آمادگی آنان برای انجام هر گونه فداکاری برای دستیابی به اهداف تحمیل شده توسط شرکای غربی. جمهوری دونتسک متقاعد شده است که دشمن از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کند.

 

پوشیلین همچنین تاکید کرد تجربه توافقنامه‌های مینسک فقدان هنجار‌ها و قوانین بین المللی را نشان می‌دهد.

 

کی یف به طور سیستماتیک با درخواست و تقاضا برای تامین دوربردترین تسلیحات به کشور‌های غربی روی آورده است و خواستار دریافت جنگنده و موشک ها دوربرد از کشورهای غربی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار