پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

آیت الله رئیسی: دشمن پس از ناکامی در ناآرامی‌ها، التهاب‌آفرینی در بازار را دنبال می‌کند

رئیس جمهور با بی‌سابقه خواندن هجمه ماه‌های اخیر دشمنان علیه ملت ایران، گفت: جنگ اقتصادی از ابعاد جنگ ترکیبی دشمن است که با التهاب‌آفرینی در بازار، زندگی و معیشت مردم را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور به تیم اقتصادی دولت ماموریت داد با استفاده از نظرات کارشناسان و نمایندگان، بهره‌گیری از همکاری دیگر بخش‌ها و با در نظر گرفتن اهمیت و ابعاد مسئله، همه توان خود را برای اجرای سیاست‌های ارزی در جهت ایجاد ثبات در بازار و رفع نگرانی‌ها در این زمینه به‌کار گیرد.

سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز یکشنبه(۷ اسفند) هیأت دولت، با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه ملت ایران، اظهار داشت: جنگ ترکیبی وجوه مختلفی دارد که جنگ روانی و تشویش اذهان عمومی یکی از ابعاد آن است و دشمن وقتی در اغتشاشات ناکام ماند، التهاب‌آفرینی در بازار را دنبال می‌کند.

رئیس جمهور با بی‌سابقه خواندن هجمه ماه‌های اخیر دشمنان علیه ملت ایران، گفت: جنگ اقتصادی از ابعاد جنگ ترکیبی دشمن است که با التهاب‌آفرینی در بازار، زندگی و معیشت مردم را هدف قرار داده است.

رئیسی با تاکید بر لزوم طراحی آرایش مقابله، متناسب با جنگ ترکیبی دشمن، تصریح کرد: دولت خود را موظف می‌داند در خط مقدم مقابله با توطئه‌های دشمن، از آرامش و امنیت مردم، به‌ویژه امنیت اقتصادی آنها صیانت کند.

رئیس جمهور در همین خصوص به تیم اقتصادی دولت ماموریت داد با استفاده از نظرات کارشناسان خبره و دلسوز و نمایندگان محترم، بهره‌گیری از همکاری دیگر بخش‌ها و با در نظر گرفتن اهمیت و ابعاد مسئله، همه توان خود را برای اجرای سیاست‌های ارزی در جهت ایجاد ثبات در بازار و رفع نگرانی‌ها در این زمینه به کار گیرد.

رئیسی همچنین با اشاره به گزارش‌ها درباره تجمیع کالاهای اساسی در بنادر، رئیس دفتر رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی را مامور بررسی دقیق موضوع و پیگیری اقدامات لازم برای تسریع در ترخیص این کالاها کرد.

رئیس جمهور به گلایه برخی پزشکان از بابت تاخیر در پرداخت معوقات کارانه آنها نیز اشاره کرد و به وزیر بهداشت و درمان ماموریت داد موضوع را پیگیری کند تا دیون این گروه از پزشکان با فوریت پرداخت شود.

رئیسی در ابتدای جلسه به حادثه سقوط بالگرد حامل وزیر ورزش و جمعی از همکاران این وزارتخانه در جریان ماموریت کاری در استان کرمان اشاره و با آرزوی سلامتی برای دکتر سجادی و تسلیت درگذشت مدیرکل حوزه ریاست وزارت ورزش در این سانحه، برای مرحوم "اسماعیل احمدی" که همواره بی‌ادعا و بی‌نام و نشان در عرصه جهاد و خدمت به مردم حضور داشت، علو درجات مسئلت کرد.

رئیس جمهور همچنین با تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت باسعادت امام سجاد(ع)، «صحیفه سجادیه» را میراث انسان‌ساز آن حضرت برشمرد و همگان را به بهره‌گیری از برکات معنوی این گنجینه گران‌بها توصیه کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار