مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست  جاسوس اسرائیل در غزه اعدام شد / ماموریت ویژه او چه بود؟ الحوثی: ایران در حمایت از ملت فلسطین نقش محوری دارد ادعای بلومبرگ: نفتکش‌های حامل نفت ایران در مالزی متوقف شدند گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درخصوص ایران و اوکراین ارسال پاسخ رسمی ایران به نامه ترامپ از طریق عمان «سندباد» در سواحل مصر غرق شد؛ جزئیات حادثه زیر دریا با ۶ قربانی روس

خبرنگار وال‌استریت‌ژورنال:هفته آینده گروسی به تهران سفر می‌کند

یک خبرنگار آمریکایی در رشته توییتی نوشت که احتمال دارد مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هفته آینده به تهران سفر کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر خبرنگار وال‌استریت ژورنال شامگاه شنبه در پیامی توئیتری نوشت: «ارزیابی من این است که هم اکنون شانس زیادی برای سفر رافائل گروسی به تهران طی هفته آینده وجود دارد».

وی در ادامه این پیام توییتری نوشت: «من همچنین معتقدم که گزارش پادمانی که معمولا با گزارش فصلی می‌آید، تا پایان هفته آینده شاهد نتیجه سفر خواهد بود».

این خبرنگار آمریکایی اضافه کرد: «تاکید می‌کنم که این شامل توافق گسترده درباره تحقیقات پادمانی درباره ذرات هسته‌ای اعلام شده نخواهد بود بلکه در بحبوحه نگرانی‌های فزاینده درباره سطح غنی‌سازی بسیار بالای ایرانف به احتمال زیاد شاهد تلاش گروسی برای افزایش دفعات بازرسی در فردو، نطنز و غیره خواهیم بود».

وی در ادامه تاکید کرد که هیچ کدام از موضوعاتی که مطرح کرده هنوز نهایی نشده است که بدان معناست که سفر گروسی هنوز نهایی نشده و نتیجه این سفر، توافق درباره تعداد دفعات بازرسی و توافق پادمانی گسترده‌تر هنوز تعیین نشده است.

مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ماه گذشته در نشستی در اندیشکده چتم‌هاوس تصریح کرد بدون وجود کانال برجام و کانال دوجانبه با ایران اوضاع بدتر خواهد شد.

گروسی گفت: «در مقطع کنونی، کانال برجام و کانال دوجانبه با ایران در بهترین وضعیت نیست. امیدوارم بتوانم این گفت‌وگوی گریزناپذیر را احیا، بازتنظیم و تقویت کنم. بدون این کار، اوضاع بدتر خواهد شد.»

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سال‌های گذشته برخی از ادعاهای مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای ایران را مورد توجه قرار داده و تکرار کرده است. تهران این ادعاها را ساختگی دانسته و آنها را رد کرده است.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران چند ماه پیش تصریح کرد تهران به سوالات مطرح‌شده از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پاسخ دقیق داده اما آژانس مبنای گزارش‌هایش را اطلاعات دریافتی از دشمنان ایران قرار می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار