جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

استقبال آمریکا از سفر گروسی به ایران: با مدیرکل آژانس موافقیم که برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد

استقبال آمریکا از سفر گروسی به ایران: با مدیرکل آژانس موافقیم که برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سفر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران از این سفر بطور تلویحی استقبال کرد، اما با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند. او همچنین افزود: ما با اظهارات مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد، موافقیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۰۸

 به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سفر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران از این سفر بطور تلویحی استقبال کرد، اما با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.

خبرنگاری از ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنجشنبه به وقت محلی سوال کرد، همانطور که می‌دانید گروسی در ایران حضور دارد و به امروز در یک جلسه مطبوعاتی اعلام کرد که قصد دارد از تاسیسات هسته‌ای فوردو و نطنز دیدار کند نظر شما چیست آیا ایران در حال تغییر رویکرد است؟

این مقام وزارت خارجه آمریکا پاسخ داد: «ما برای در نظر گرفتن هر نشانه‌ای از تغییر رفتار و رویکرد ایران با احتیاط عمل می‌کنیم. ما می‌خواهیم این تغییر را به صورت عملی مشاهده کنیم نه اینکه تنها شاهد بروز نشانه‌های تغییر و اظهارات ایران باشیم.»

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: «همه گزینه‌های ما روی میز باقی می‌ماند، زیرا با توجه به این که ما شاهد تشدید تنش‌های ایران در سراسر جهان، از جمله تشدید تنش‌های هسته‌ای بوده‌ایم، و سابقه این کشور در عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در موضوعات باقی مانده را شاهدیم، ما فکر می‌کنیم سفر مدیرکل به ایران اقدام مناسبی است.»

او همچنین افزود: ما با اظهارات مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد، موافقیم.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا برغم اینکه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نیز گفته اند که ایران تصمیمی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، مدعی شد: «همانطور که رئیس جمهور آمریکا و همچنین وزیر امور خارجه ما بار‌ها اعلام کرده‌اند ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند. ما همچنان از ابزار مختلف موجود برای دستیابی به این هدف استفاده خواهیم کرد و همه گزینه‌ها همچنان روی میز هستند.»

پاتل در ادامه ادعاهایش افزود:، زیرا با توجه به این که ما شاهد تشدید تنش‌های ایران در سراسر جهان، از جمله تشدید تنش‌های هسته‌ای بوده‌ایم، و سابقه این کشور در عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در موضوعات باقی مانده شاهد هستیم، فکر می‌کنیم سفر مدیرکل به ایران اقدام مناسبی است.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه هفته آینده در شورای حکام آژانس سعی خواهند کرد یک قطعنامه علیه ایران تصویب کنند آیا آمریکا همراه با این تلاش‌ها است؟ پاسخ داد: ما پیش از برگزاری جلسه شورای حکام با سه شریک اروپایی خود گفتگو خواهیم کرد و به صورت کلی از این تلاش‌ها حمایت می‌کنیم تا ایران را پاسخگو کنیم.

پاتل تصریح کرد: «بیش از این وارد جزئیات نمی‌شوم، اما به همکاری با دیگر اعضای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه خواهیم داد تا از همکاری کامل ایران با آژانس اطمینان حاصل کنیم.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار