اتهامات قاتل الهه حسین نژاد از نظر معاون وزیر دادگستری معاون رئیس جمهور: میزان خشونت علیه زنان ۳۰ برابر مردان است / لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان حضور خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد در پلیس آگاهی فاتب / پدر الهه: درخواست اشد مجازات دارم + فیلم سگ گردانی در یزد ممنوع شد دستگیری ۱۱ نفر از اعضای شرکت هرمی رگبار و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم؛ آلودگی شدید هوای هویزه آغاز انتخاب رشته دانشجو معلمان از امروز/اعلام جزئیات انتخاب رشته اعلام اسامی محصولات آرایشی ناخن غیر مجاز وجود ۶۰ ساختمان پرخطر در تهران / نجات ۳۱ هزار نفر توسط آتش‌نشانان پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها

اژه‌ای: حضور در میان مردم با نشستن در اتاق متفاوت است

رئیس قوه قضائیه گفت: تجربه نشان داده که حضور‌ در میان مردم و ملاقات بدون واسطه با آنها و شنیدن مسائل و مشکلات‌شان از نزدیک، با نشستن در اتاق و دریافت گزارشات متفاوت است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در جریان هفدهمین سفر استانی خود وارد استان مرکزی شد و در بدو ورود طی سخنانی در فرودگاه بین‌المللی شهدای اراک ضمن ابراز خرسندی از سفر به استان مرکزی اظهار کرد: تجربه نشان داده که حضور‌ در میان مردم و ملاقات بدون واسطه با آنها و شنیدن مسائل و مشکلات‌شان از نزدیک، با نشستن در اتاق و دریافت گزارشات متفاوت است.

 

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: در جریان سفر امروز به استان مرکزی، به بخش‌های مختلف قضایی استان سرکشی خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم مسائل و مشکلات مربوط به حوزه قضایی در استان را مرتفع سازیم.

 

رئیس قوه قضائیه اظهار کرد: همچنین در جریان این سفر با اقشار مختلف مردم متدین و شهیدپرور استان مرکزی و نمایندگان آنها دیدارهایی را خواهیم داشت.

 

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای گفت: مسئولان مختلف قضایی نیز با حضور در مناطق و بخش‌های مختلف استان مرکزی، نسبت به بررسی و رفع مشکلات مرتبط با حوزه‌های حقوقی و قضایی اهتمام خواهند داشت.

 

رئیس قوه قضاییه بیان کرد: مسئولان عالی قضایی، ملاقات‌هایی چهره به چهره و بدون واسطه با مردم و مراجعان به دستگاه قضایی خواهند داشت.

 

رئیس دستگاه قضا در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در جریان این سفر بتوانیم در حد توان و مقدور، در راستای رفع مسائل و مشکلات استان مرکزی گام برداریم.

 

شایان ذکر است «ریحانه ظهروند» فرزند شهید مدافع حرم «محمد ظهروند» در بدو ورود حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به استان مرکزی، به نمایندگی از خانواده‌های معظم شهدا و عموم مردم این استان، مقدم رئیس قوه قضاییه به شهر آفتاب را گرامی داشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار