مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

برزیل: برای سوخت‌رسانی به کشتی‌های ایرانی بر اساس قانون عمل می‌کنیم

دیاس توفولی، قاضی دادگاه عالی، حکم یک دادگاه رده‎پایین‌تر را که به پتروپراس اختیار داده بود که در صورت زیان دیدن می‌تواند به این دو کشتی سوخت ندهد، نقض کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 26
کد خبر: ۱۷۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی صدور دستور دادگاه عالی برزیل برای سوخت‌ رسانی به کشتی‌های ایرانی پهلو گرفته در ساحل برزیل، وزیر خارجه این کشور گفت، با وجود احتمال تحریم از سوی آمریکا بر اساس قانون کشورشان عمل می‌کنند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، دادگاه عالی برزیل روز پنج‌شنبه به شرکت دولتی نفت برزیل (پتروبراس) دستور داد که سوخت‌رسانی به دو کشتی باری ایران را انجام دهد. کشتی‌های ایرانی باوند و ترمه به دلیل تحریم‌های آمریکا و منع فروش سوخت مورد نیاز برای سفر بازگشتشان، در ساحل برزیل پهلو گرفته‌اند.

 

ارنستو آراژو، وزیر امور خارجه برزیل در این باره به خبرنگاران گفت: باید در این باره به قانون عمل شود اما پتروبراس در صورت تخطی از تحریم‌ها آمریکا با خطراتی مواجه خواهد شد.

 

دیاس توفولی، قاضی دادگاه عالی، حکم یک دادگاه رده‎پایین‌تر را که به پتروپراس اختیار داده بود که در صورت زیان دیدن می‌تواند به این دو کشتی سوخت ندهد، نقض کرد.

 

پتروبراس با در نظر گرفتن خطر عواقب تحریم‌های آمریکا از خدمات‌رسانی خودداری کرده بود. اگرچه بنا به گفته یک منبع مطلع که اجازه نداشت به طور علنی در این باره نظر بدهد، خطر در صورت پیروی از حکم دادگاه کاهش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار