آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

برزیل: برای سوخت‌رسانی به کشتی‌های ایرانی بر اساس قانون عمل می‌کنیم

دیاس توفولی، قاضی دادگاه عالی، حکم یک دادگاه رده‎پایین‌تر را که به پتروپراس اختیار داده بود که در صورت زیان دیدن می‌تواند به این دو کشتی سوخت ندهد، نقض کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 26
کد خبر: ۱۷۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی صدور دستور دادگاه عالی برزیل برای سوخت‌ رسانی به کشتی‌های ایرانی پهلو گرفته در ساحل برزیل، وزیر خارجه این کشور گفت، با وجود احتمال تحریم از سوی آمریکا بر اساس قانون کشورشان عمل می‌کنند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، دادگاه عالی برزیل روز پنج‌شنبه به شرکت دولتی نفت برزیل (پتروبراس) دستور داد که سوخت‌رسانی به دو کشتی باری ایران را انجام دهد. کشتی‌های ایرانی باوند و ترمه به دلیل تحریم‌های آمریکا و منع فروش سوخت مورد نیاز برای سفر بازگشتشان، در ساحل برزیل پهلو گرفته‌اند.

 

ارنستو آراژو، وزیر امور خارجه برزیل در این باره به خبرنگاران گفت: باید در این باره به قانون عمل شود اما پتروبراس در صورت تخطی از تحریم‌ها آمریکا با خطراتی مواجه خواهد شد.

 

دیاس توفولی، قاضی دادگاه عالی، حکم یک دادگاه رده‎پایین‌تر را که به پتروپراس اختیار داده بود که در صورت زیان دیدن می‌تواند به این دو کشتی سوخت ندهد، نقض کرد.

 

پتروبراس با در نظر گرفتن خطر عواقب تحریم‌های آمریکا از خدمات‌رسانی خودداری کرده بود. اگرچه بنا به گفته یک منبع مطلع که اجازه نداشت به طور علنی در این باره نظر بدهد، خطر در صورت پیروی از حکم دادگاه کاهش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار