عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

برزیل: برای سوخت‌رسانی به کشتی‌های ایرانی بر اساس قانون عمل می‌کنیم

دیاس توفولی، قاضی دادگاه عالی، حکم یک دادگاه رده‎پایین‌تر را که به پتروپراس اختیار داده بود که در صورت زیان دیدن می‌تواند به این دو کشتی سوخت ندهد، نقض کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 26
کد خبر: ۱۷۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی صدور دستور دادگاه عالی برزیل برای سوخت‌ رسانی به کشتی‌های ایرانی پهلو گرفته در ساحل برزیل، وزیر خارجه این کشور گفت، با وجود احتمال تحریم از سوی آمریکا بر اساس قانون کشورشان عمل می‌کنند.

 

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، دادگاه عالی برزیل روز پنج‌شنبه به شرکت دولتی نفت برزیل (پتروبراس) دستور داد که سوخت‌رسانی به دو کشتی باری ایران را انجام دهد. کشتی‌های ایرانی باوند و ترمه به دلیل تحریم‌های آمریکا و منع فروش سوخت مورد نیاز برای سفر بازگشتشان، در ساحل برزیل پهلو گرفته‌اند.

 

ارنستو آراژو، وزیر امور خارجه برزیل در این باره به خبرنگاران گفت: باید در این باره به قانون عمل شود اما پتروبراس در صورت تخطی از تحریم‌ها آمریکا با خطراتی مواجه خواهد شد.

 

دیاس توفولی، قاضی دادگاه عالی، حکم یک دادگاه رده‎پایین‌تر را که به پتروپراس اختیار داده بود که در صورت زیان دیدن می‌تواند به این دو کشتی سوخت ندهد، نقض کرد.

 

پتروبراس با در نظر گرفتن خطر عواقب تحریم‌های آمریکا از خدمات‌رسانی خودداری کرده بود. اگرچه بنا به گفته یک منبع مطلع که اجازه نداشت به طور علنی در این باره نظر بدهد، خطر در صورت پیروی از حکم دادگاه کاهش می‌یابد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار