منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

رایزنی سوئد با انگلیس و ایران درباره نفتکشهای توقیف شده

وزارت خارجه سوئد از رایزنی با مقامات انگلیس و ایران در سطوح مختلف در زمینه توقیف نفتکش‌ها در خلیج فارس و جبل طارق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۰۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 26
کد خبر: ۱۷۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سوئد در حال رایزنی با مقامات ایرانی و انگلیسی درباره نفتکشهای توقیف شده در خلیج فارس و تنگه جبل طارق است.

 

براساس این گزارش، نفتکش استنا ایمپرو که با پرچم انگلیس تردد می‌کرد مالکیت آن متعلق به یک شرکت سوئدی است.

 

وزارت خارجه سوئد در این زمینه گفت: «استکهلم در حال پیشبرد مذاکراتی در سطوح مختلف با مقامات ایران و انگلیس و دیگر طرفهای مربوطه است. ما امیدواریم یک راه حل برای این مساله پیدا کینم و تنش ها را کاهش بدهیم.»

 

سخنگوی وزارت خارجه سوئد افزود: «استکهلم نگران شرایط در تنگه هرمز است. برای سوئد و اتحادیه اروپا آزادی کشتیرانی محافظت شده بسیار حیاتی است.»

 

پیش از این مقامات ایرانی از اعزام یک میانجی از سوی انگلیس برای آزاد شدن نفتکش توقیف شده این کشور در خلیج فارس خبر داده بودند.

 

ماه گذشته نیروی دریایی بریتانیا به توصیه برخی مقامات آمریکایی یک نفتکش اوکراینی حامل نفت ایران را تنگه جبل طارق به بهانه نقض تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف کرد.

 

ایران ارسال نفت به سوریه را قویا رد کرده و علاوه بر آن تعمیم تحریمهای اتحادیه اروپا به کشورهایی غیر از این سازمان را غیرقانونی و برخلاف قوانین بین المللی خوانده است.

 

جمعه هفته گذشته، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نفتکش انگلیسی را به دلیل نقش مقررات دریانوردی در خلیج فارس توقیف و آن را به ساحل بندرعباس منتقل کرد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار