زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ضرب‌الاجل کاخ سفید برای حذف تیک تاک از نهادهای دولتی

کاخ سفید به همه سازمان‌های فدرال آمریکا ۳۰ روز مهلت داد تا اپلیکیشن تیک تاک چینی را از همه دستگاه‌های دولتی حذف کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، کاخ سفید به همه سازمان‌های فدرال آمریکا ۳۰ روز مهلت داد تا اپلیکیشن تیک تاک چینی را از همه دستگاه‌های دولتی حذف کنند، زیرا این برنامه شبکه اجتماعی چین به دلیل نگرانی‌های امنیتی در واشنگتن تحت نظارت فزاینده‌ای قرار دارد.

 

براساس گزارش سی بی اس نیوز، دفتر مدیریت و بودجه آمریکا این دستورالعمل را که روز دوشنبه صادر شد، گام مهم رو به جلو در رسیدگی به خطرات برای داده‌های حساس دولتی می‌خواند. برخی نهاد‌های آمریکا، از جمله وزارت دفاع، امنیت داخلی و امور خارجه آمریکا، از قبل محدودیت‌هایی در این باره اعمال کرده اند.

 

برخی نهاد‌های آمریکا، از جمله وزارت دفاع، امنیت داخلی و امور خارجه آمریکا، از قبل محدودیت‌هایی در این باره اعمال کرده اند.

 

این دستورالعمل از بقیه دولت فدرال می‌خواهد که ظرف ۳۰ روز از این روند پیروی کنند. کاخ سفید در حال حاضر به تیک تاک اجازه نصب روی دستگاه‌های کارمندان خود را نمی‌دهد. چین در واکنش به این اقدام آمریکا گفت این ممنوعیت‌ها چیزی بیش از نمایشی سیاسی نیست.

 

انتظار می‌رود جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا روز سه شنبه لایحه‌ای را پیش ببرند که به بایدن این اختیار را می‌دهد تا تیک تاک را در سراسر کشور ممنوع کند.

 

پیش از این جاش هاولی، سناتور جمهوری‌خواه کنگره آمریکا اعلام کرد که لایحه‌ای را برای ممنوعیت اپلیکیشن تیک تاک در سراسر آمریکا در کنگره ارائه خواهد کرد. تیک تاک که بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد به مدت ۳ سال تلاش کرد به واشنگتن اطمینان دهد دولت چین به اطلاعات شخصی شهروندان آمریکایی دسترسی ندارد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر