کنگره آمریکا خواستار تحریم مجلس شورای اسلامی ایران شد-راهبرد معاصر
الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان ۱۹۰۵ نظامی سوری از عراق به کشورشان تحویل داده شدند

کنگره آمریکا خواستار تحریم مجلس شورای اسلامی ایران شد

شماری از نمایندگان کنگره آمریکا در حمایت از ناآرامی‌ها در ایران خواستار تحریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 02
کد خبر: ۱۷۵۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک ائتلاف دو حزبی در کنگره آمریکا بر دولت بایدن فشار می‌آورد تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران را تحریم کند.

 

به گزارش واشنگتن فری بیکن، یک گروه ۲۶ نفره از نمایندگان و سناتور‌های هر دو حزب از وزارت امور خارجه و خزانه داری درخواست کردند که نمایندگان مجلس شورای اسلامی را در فهرست تحریم‌های واشنگتن قرار دهند.

 

این قانونگذاران به رهبری کلودیا تنی، نماینده جمهوری‌خواه نیویورک و سناتور مارکو روبیو از فلوریدا در نامه‌ای که چهارشنبه به وزارت امور خارجه و خزانه‌داری ارسال شد، مدعی شدند: «ما از شما می‌خواهیم اقدامات بیشتری انجام دهید و شرکای بین‌المللی را تشویق کنید که به ما بپیوندند تا هزینه‌های واضح‌تری را به ایران تحمیل کنیم.»

 

بنابر این گزارش، در حالی که دولت بایدن در واکنش به اغتشاشات اخیر در ایران تحریم‌هایی را وضع کرده اما در‌ها را برای دیپلماسی با تهران بر سر توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ باز نگه داشته است.

 

قانونگذاران خاطرنشان کردند که دولت بایدن در مارس ۲۰۲۲ اعضای دومای روسیه، پارلمان آن کشور را تحریم کرد و گفتند که همین فشار باید بر ایران نیز اعمال شود.

 

بر اساس این نامه، تحریم‌ها باید شامل خانواده‌های نمایندگان مجلس نیز شود که «ممکن است به دنبال تحصیل، کار یا خرید ملک در آمریکا باشند».کنگره همچنین آماده اعطای مجوز‌های اضافی است که ممکن است برای این تحریم‌ها لازم باشد.

 

این در حالی است که روز گذشته دولت جو بایدن در گزارشی به کنگره این کشور، فهرستی از ۴۳ مقام ارشد فعلی و سابق جمهوری اسلامی ایران را که شامل محدودیت‌های مهاجرتی آمریکا می‌شوند، اعلام کرد.

 

این گزارش، سالانه از سوی وزارت خارجه آمریکا منتشر می‌شود که بیشتر جنبه نمادین دارد. در فهرست افرادی که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود، نام افرادی دیده می‌شد که اکنون در قید حیات نیستند.

 

مقامات دولت بایدن بار‌ها به شکست سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران اذعان کرده اند، اما در عمل از همان سیاست‌ها پیروی می‌کنند چرا که تحریم در سیاست آمریکا همواره به عنوان ابزاری برای پیش بردن اهداف یکجانبه گرایانه آن بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده