عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کنگره آمریکا خواستار تحریم مجلس شورای اسلامی ایران شد

شماری از نمایندگان کنگره آمریکا در حمایت از ناآرامی‌ها در ایران خواستار تحریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 02
کد خبر: ۱۷۵۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک ائتلاف دو حزبی در کنگره آمریکا بر دولت بایدن فشار می‌آورد تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایران را تحریم کند.

 

به گزارش واشنگتن فری بیکن، یک گروه ۲۶ نفره از نمایندگان و سناتور‌های هر دو حزب از وزارت امور خارجه و خزانه داری درخواست کردند که نمایندگان مجلس شورای اسلامی را در فهرست تحریم‌های واشنگتن قرار دهند.

 

این قانونگذاران به رهبری کلودیا تنی، نماینده جمهوری‌خواه نیویورک و سناتور مارکو روبیو از فلوریدا در نامه‌ای که چهارشنبه به وزارت امور خارجه و خزانه‌داری ارسال شد، مدعی شدند: «ما از شما می‌خواهیم اقدامات بیشتری انجام دهید و شرکای بین‌المللی را تشویق کنید که به ما بپیوندند تا هزینه‌های واضح‌تری را به ایران تحمیل کنیم.»

 

بنابر این گزارش، در حالی که دولت بایدن در واکنش به اغتشاشات اخیر در ایران تحریم‌هایی را وضع کرده اما در‌ها را برای دیپلماسی با تهران بر سر توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ باز نگه داشته است.

 

قانونگذاران خاطرنشان کردند که دولت بایدن در مارس ۲۰۲۲ اعضای دومای روسیه، پارلمان آن کشور را تحریم کرد و گفتند که همین فشار باید بر ایران نیز اعمال شود.

 

بر اساس این نامه، تحریم‌ها باید شامل خانواده‌های نمایندگان مجلس نیز شود که «ممکن است به دنبال تحصیل، کار یا خرید ملک در آمریکا باشند».کنگره همچنین آماده اعطای مجوز‌های اضافی است که ممکن است برای این تحریم‌ها لازم باشد.

 

این در حالی است که روز گذشته دولت جو بایدن در گزارشی به کنگره این کشور، فهرستی از ۴۳ مقام ارشد فعلی و سابق جمهوری اسلامی ایران را که شامل محدودیت‌های مهاجرتی آمریکا می‌شوند، اعلام کرد.

 

این گزارش، سالانه از سوی وزارت خارجه آمریکا منتشر می‌شود که بیشتر جنبه نمادین دارد. در فهرست افرادی که وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده بود، نام افرادی دیده می‌شد که اکنون در قید حیات نیستند.

 

مقامات دولت بایدن بار‌ها به شکست سیاست فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران اذعان کرده اند، اما در عمل از همان سیاست‌ها پیروی می‌کنند چرا که تحریم در سیاست آمریکا همواره به عنوان ابزاری برای پیش بردن اهداف یکجانبه گرایانه آن بوده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده