ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

شروط برخورداری مشاغل از تخفیف مالیاتی

کمیسیون تلفیق در جریان بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه ١۴٠٢ در بخش درآمدی شروطی را برای مشاغل تعیین کرد که در صورت خوداظهاری مالیاتی از تخفیف مالیاتی برخوردار شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طغیانی عضو کمیسیون تلفیق در توضیح جلسه امروز این کمیسیون برای بررسی مواد ارجاعی لایحه بودجه سال 1402، گفت: در این جلسه بند (ل) تبصره (6) اصلاح شد؛ این بند حکم تبصره (7) ماده (105) و تبصره ماده (113) قانون مالیات‌های مستقیم را موقوف‌الاجرا می‌کرد.

وی ادامه داد: تبصره (7) ماده (105) تأکید می‌کند اگر فردی خوداظهاری مالیاتی داشت یعنی اظهار 10 درصد درآمد بیشتر کرد، به ازای هر 10 درصد یک درصد به آن فرد تخفیف داده شود که این مسئله برای شرایط عادی در نظر گرفته شده بود. دولت در لایحه خود آورده بود که این مسئله به طور کل موقوف‌الاجرا شود اما کمیسیون تلفیق مصوب کرد که 10 درصد درج شده در قانون به 20 درصد تغییر کند یعنی هر 20 درصد افزایش درآمد ابرازی مشمول یک درصد تخفیف مالیاتی خواهد شد.

طغیانی همچنین گفت: بند (ن) تبصره (6) درباره حقوق ورودی ماشین‌آلات، تجهیزات، قطعات و مواد اولیه واسطه‌ای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی اصلاح شد؛ پیش‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان‌ از حقوق گمرکی واردات ماشین‌آلات و تجهیزات معاف بودند. اما در سال 1400 با اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش‌بنیان این بخش‌ها از معافیت خارج و حقوق گمرکی آنها 4 درصد شد، آن هم در شرایطی که نرخ ارز 4200 تومانی هم به نرخ ETS یعنی 23 هزار تومان تبدیل شده بود؛ این مسئله هزینه سرسام‌آوری را به واحدهای تولیدی تحمیل می‌کرد لذا کمیسیون تلفیق براساس مصوبه خود این حقوق گمرکی را از 4 درصد به یک درصد تبدیل کرد.

طغیانی در پایان بیان کرد: براساس این مصوبه این حقوق گمرکی شامل ماشین‌آلات و تجهیزات، قطعات و مواد اولیه واسطه‌ای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار