تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

شروط برخورداری مشاغل از تخفیف مالیاتی

کمیسیون تلفیق در جریان بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه ١۴٠٢ در بخش درآمدی شروطی را برای مشاغل تعیین کرد که در صورت خوداظهاری مالیاتی از تخفیف مالیاتی برخوردار شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 28
کد خبر: ۱۷۴۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طغیانی عضو کمیسیون تلفیق در توضیح جلسه امروز این کمیسیون برای بررسی مواد ارجاعی لایحه بودجه سال 1402، گفت: در این جلسه بند (ل) تبصره (6) اصلاح شد؛ این بند حکم تبصره (7) ماده (105) و تبصره ماده (113) قانون مالیات‌های مستقیم را موقوف‌الاجرا می‌کرد.

وی ادامه داد: تبصره (7) ماده (105) تأکید می‌کند اگر فردی خوداظهاری مالیاتی داشت یعنی اظهار 10 درصد درآمد بیشتر کرد، به ازای هر 10 درصد یک درصد به آن فرد تخفیف داده شود که این مسئله برای شرایط عادی در نظر گرفته شده بود. دولت در لایحه خود آورده بود که این مسئله به طور کل موقوف‌الاجرا شود اما کمیسیون تلفیق مصوب کرد که 10 درصد درج شده در قانون به 20 درصد تغییر کند یعنی هر 20 درصد افزایش درآمد ابرازی مشمول یک درصد تخفیف مالیاتی خواهد شد.

طغیانی همچنین گفت: بند (ن) تبصره (6) درباره حقوق ورودی ماشین‌آلات، تجهیزات، قطعات و مواد اولیه واسطه‌ای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی اصلاح شد؛ پیش‌تر شرکت‌های دانش‌بنیان‌ از حقوق گمرکی واردات ماشین‌آلات و تجهیزات معاف بودند. اما در سال 1400 با اجرایی شدن قانون جهش تولید دانش‌بنیان این بخش‌ها از معافیت خارج و حقوق گمرکی آنها 4 درصد شد، آن هم در شرایطی که نرخ ارز 4200 تومانی هم به نرخ ETS یعنی 23 هزار تومان تبدیل شده بود؛ این مسئله هزینه سرسام‌آوری را به واحدهای تولیدی تحمیل می‌کرد لذا کمیسیون تلفیق براساس مصوبه خود این حقوق گمرکی را از 4 درصد به یک درصد تبدیل کرد.

طغیانی در پایان بیان کرد: براساس این مصوبه این حقوق گمرکی شامل ماشین‌آلات و تجهیزات، قطعات و مواد اولیه واسطه‌ای تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر