تشخیص سیگنالی شبیه به ضربان قلب در خورشید-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

تشخیص سیگنالی شبیه به ضربان قلب در خورشید

دانشمندان الگوی تکرار شونده را در یک شعله خورشیدی در بیش از 3هزار و100 مایل بالاتر از سطح آن تشخیص دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، دانشمندان سیگنالی شبیه ضربان قلب را مشاهده کردند که از خورشید بیرون می آید. این الگو از شعله خورشیدی بیرون می آید و هر 10 تا 20 ثانیه تکرار می شود.

 

این الگوی عجیب به یک شعله خورشیدی کلاس C در 3هزار و106 مایلی بالای سطح ستاره مربوط شده است.

 

این پالس‌ها که به عنوان QPP شناخته می‌شوند، مدت‌هاست که به صورت راز باقی مانده و منبع بحث در میان فیزیکدانان خورشیدی بوده‌اند.

 

این تیم به رهبری موسسه فناوری نیوجرسی (NJIT) گفت که کشف منبع ضربان قلب مانند می تواند به دانشمندان کمک کند تا درک بهتری از چگونگی انتشار طوفان های خورشیدی فاجعه بار داشته باشند.

 

این الگوی ضربان مانند برای درک چگونگی آزاد شدن انرژی و اتلاف آن در جو خورشید در طی این انفجارهای فوق العاده قدرتمند خورشید مهم است.

 

انفجارهای رادیویی خورشیدی انفجارهای شدید امواج رادیویی از خورشید هستند که اغلب با شراره‌های خورشیدی مرتبطند و مشخص شده است که سیگنال هایی با الگوهای تکرار شونده دارند.

 

سیگنال QPP بیش از 15هزار و534 مایل در منطقه شعله ور هسته فوران امتداد دارد، آن ها به یکدیگر نزدیک می شوند، شکسته و دوباره وصل می شوند تا انرژی شدید تولید می کنند./ فارس

ارسال نظر