واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند

انتقاد امیرعبداللهیان از «گزارش‌های جهت‌دار و نادرست» سی‌ان‌ان علیه ایران

«حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه‌ای اختصاصی با شبکه خبری سی.‌ان‌.ان گزارش‌های اخیر این رسانه درباره اغتشاشات در ایران را «جهت‌دار و نادرست» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر «کریستین امان‌پور»، مجری این شبکه خبری مدعی شد که شمار زیادی از افراد که در «تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز» دستگیر شده‌اند، مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.

امیرعبداللهیان در پاسخ دستگیری معترضان در «تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز» را رد کرد و گفت: «هیچ‌کس در تظاهرات‌های مسالمت‌آمیز دستگیر نشده است.»

او در ادامه گفت در تظاهراتی که به خشونت کشیده شد و افرادی از خارج ایران وارد آن شده بودند و اقدام به کشتن پلیس کردند عده‌ای دستگیر شدند.

امیرعبداللهیان سپس با اشاره به فرمان مقام معظم رهبری برای عفو گسترده متهمان گفت پس از این فرمان همه دستگیرشدگان، غیر از آنها که کسی را کشته‌اند و شاکی دارند آزاد شدند.

وزیر امور خارجه ایران ادعاهای مطرح‌شده در رسانه‌ها و فضای مجازی درباره تجاوز به بازداشت‌شدگان را رد کرد و آنها را «بی‌اساس» خواند. او سپس در پاسخ به کریستین امان‌پور که گفت سی‌ان‌ان با «یک روحانی در داخل ایران» در این خصوص صحبت کرده گفت: «سی‌ان‌ان، اما بعضی وقت‌ها گزارش‌های جهت‌دار و گزارش‌های نادرست می‌دهد.»

شبکه خبری سی.ان.ان در جریان اغتشاشات اخیر در ایران به عنوان یکی از بازوهای رسانه‌ای برای جنگ ترکیبی علیه ایران عمل کرد و با انتشار گزارش‌هایی به نقل از منابع گمنام تلاش کرد آتش این اغتشاشات را زنده نگاه دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار