رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

هشدار دوباره پلیس فتا درباره لینک‌های جعلی و آلوده

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: بر اساس رصد فضای مجازی و شکواییه‌های قضائی واصله به پلیس فتا، مجرمان سایبری از پیام رسان‌های بومی و غیربومی برای مقاصد کلاهبرداری خود استفاده می‌کنند.معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: بر اساس رصد فضای مجازی و شکواییه‌های قضائی واصله به پلیس فتا، مجرمان سایبری از پیام رسان‌های بومی و غیربومی برای مقاصد کلاهبرداری خود استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ رامین پاشایی دراین‌باره گفت: بر اساس رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی و مستند به شکواییه‌ها و گزارش‌های مردمی واصله به پلیس فتا مشخص شد که مجرمان سایبری به منظور اعمال مقاصد شوم خود، خود با ایجاد حساب کاربری مختلف در پیام‌رسان‌های بومی و غیر بومی با عناوینی نظیر مامور قلابی ابلاغ قضائی یا نماینده سایر سازمان‌هایی مانند سازمان هدفمندی یارانه‌ها، وزارت صمت و ... اقدام به کلاهبرداری از کاربران کرده‌اند.

وی افزود: در این شگرد افراد مجرم با ارسال پیام‌های حاوی لینک‌های آلوده و جعلی، با ارسال محتواهای مختلف به حساب کاربری افراد در پیام‌رسان‌ها با مضامینی شامل «ثبت شکواییه قضائی بر علیه شما، صدور حکم جلب، قطع یارانه و ریجستری گوشی تلفن همراه و پیوست لینک جعلی» و ... در صدد قانع سازی کاربران مبنی بر بارگیری و نصب لینک‌های آلوده بر روی گوشی تلفن همراه خود به منظور آلوده‌سازی و دسترسی غیر مجاز به حساب کاربری، حساب بانکی و مالی آنان هستند.

پاشایی ادامه داد: مجرمان سایبری در ایام اخیر نیز از بستر پیام‌رسان‌های بومی با حساب‌های کاربری مختلف یا سرقت حساب های کاربری سایر افراد، پیام هایی با مضامین مشابه برای هموطنان ارسال کرده‌اند که ضمن شناسایی آنان پرونده‌های قضائی تشکیل و در حال پیگیری است.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا اظهارکرد: با اقدامات متعدد و گسترده در حوزه اطلاع رسانی و هشداردهی از سوی پلیس فتا که با همکاری اصحاب رسانه و خبرگزاری ها حاصل شد در این راستا سطح دانش فنی و رسانه‌ای هموطنان در حوزه جرایم سایبری افزایش قابل قبولی یافته است اما با توجه به ترفندهای پیچیده مجرمان سایبری نیاز است هموطنان همواره این مطالب را مد نظر قرار دهند.

پاشایی خاطرنشان کرد: سازمان‌ها و مراجع قانونی و رسمی برای برقراری ارتباط با مخاطبان خود از طریق سامانه‌های پوششی با عنوان Mask استفاده کنند و به هیچ عنوان شهروندان به پیام های ارسال شده از طریق شماره تلفن و یا حساب های کاربری نامعتبر و شخصی اطمینان نکنند زیرا تنها مرجع رسمی ارسال ابلاغیه‌های قضائی سامانه Adliran است./ایسنا

ارسال نظر