دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

مقام روس: پهپاد، عامل انفجار در حومه مسکو بود

با گذشت ساعاتی بعد از انتشار گزارش‌ها درباره وقوع «انفجار مهیب» در جنوب شرق مسکو پایتخت روسیه، یک مقام روس از احتمال حمله پهپادی خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر بامداد روز جمعه (امروز به وقت تهران) رسانه‌های غربی به طور پر حجم خبر وقوع انفجار در نزدیکی شهر «کولومنا» واقع در جنوب شرق پایتخت روسیه را مخابره کردند.

به دنبال گمانه‌زنی‌های شدید رسانه‌‎های غربی در این باره، خبرگزاری ریانووستی روسیه با گزارش این خبر نوشت دلیل این صدا هنوز مشخص نیست.

خبرگزاری «تاس» روسیه درباره این موضوع گزارشی منتشر کرد و به سراغ یک مقام دولتی «اجرای قانون» روسیه (پلیس روسیه) رفته است.

به گفته این مقام روسیه، انفجار در شهر کولومنا ممکن است توسط یک پهپاد ایجاد شده باشد اما قطعات آن هنوز پیدا نشده است.

وی که خبرگزاری تاس نامش را منتشر نکرده، به این رسانه دولتی روسیه تصریح کرد: «انفجار در هوا رخ داده است. با احتمال زیاد، یک پهپاد بوده است. با این حال، نمی‌توان از آن مطمئن بود چرا که هنوز هیچ قطعه‌ای پیدا نشده است».

به رغم این اظهارنظر، وزارت امور غیرمترقبه روسیه به خبرگزاری تاس گفتند که بررسی امکانات احتمالی هیچ نشانه‌ای از انفجار را نشان نداده است. به گفته وزارت انرژی منطقه مسکو، تاسیسات گاز و برق این شهر به طور معمول کار می‌کند و هیچ نقصی شناسایی نشده است.

انتشار خبرها درباره انفجار در روسیه در شرایطی انجام شده که روز پنجشنبه (دیروز) در خبرها آمده بود نیروهای روسیه در داخل شهر اوکراینی باخموت در حال پیشروی هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار