غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

توصیه صدر اعظم آلمان به پوتین درباره اوکراین

صدر اعظم آلمان روز یکشنبه گفت:ضروری است پوتین درک کند که در جنگ خود در اوکراین پیروز نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان روز یکشنبه گفت که کشورهای غربی آماده ارائه ضمانت‌های امنیتی مشخص به اوکراین در پایان جنگ با روسیه هستند.

صدر اعظم آلمان در ادامه سخنانش گفت هنوز زمان ارائه این ضمانت‌ها به اوکراین فرا نرسیده است.

شولتز اضافه کرد: «ضروری است پوتین درک کند که در جنگ خود در اوکراین پیروز نخواهد شد و باید نیروهایش را از این کشور خارج کند».

وی ادامه داد: «پیشنهادهای اوکراین نشان دهنده آن است که این کشور آماده صلح بوده اما رئیس جمهور روسیه باید تصمیم‌هایی را اتخاذ کند».

صدر اعظم آلمان اضافه کرد: «از نفت و گاز و زغال سنگ روسیه مستقل شده‌ایم و توانستیم اقدام به واردات گاز مایع بیشتری از غرب اروپا کنیم و بندرهای جدیدی نیز در سواحل شمالی خود ایجاد کردیم».

شولتز در ادامه تاکید کرد که کشورهای غربی باید به تولید تسلیحات اصلی که همواره و به طور دائم استفاده می‌شود، بپردازند و عملیات تعمیر و نگهداری آن را نیز انجام دهند.

این در حالی است که «لازلو کوور» رئیس پارلمان مجارستان روز یکشنبه گفت که کشورهای اتحادیه اروپا و ناتو حدود 60 میلیارد دلار تسلیحات کشنده به اوکراین ارسال کرده‌اند و همین موضوع آن را به بخشی از درگیری تبدیل کرده است.

کشورهای ناتو به رهبری آمریکا اخیراً کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین را تشدید کرده‌اند که با واکنش تند مسکو مواجه شده است. روسیه در پی اعلام تصمیم واشنگتن و برلین برای ارسال تانک به اوکراین هشدار داده‌ که این تانک‌ها مانند سایر تسلیحاتی ارسالی ناتو در آتش نیروهای ارتش روسیه خواهد سوخت.

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار