بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

رئیس جمهور:دولتمردان به هیچ وجه نباید گرفتار حاشیه شوند

رئیس جمهور:دولتمردان به هیچ وجه نباید گرفتار حاشیه شوند آیت الله رئیسی گفت: دولتمردان به هیچ وجه نباید گرفتار حاشیه شوند و تمام تلاش خود را معطوف به گره‌گشایی از مشکلات کشور کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 03
کد خبر: ۱۷۵۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان که در قالب دور دوم سفر‌های استانی و به منظور انجام سفری ۲روزه به استان بوشهر سفر کرده است، در ادامه برنامه‌های روز دوم این سفر با حضور در نماز جمعه شهرستان برازجان، وحدت و انسجام بین خود و ابراز بیزاری از دشمن را در کنار ایمان به خدا و دلدادگی به انقلاب از ویژگی بارز مردم این منطقه دانست.

وی در ادامه احساس مسئولیت نسبت به یکدیگر در جامعه اسلامی را مهم‌ترین آموزه نماز جمعه برشمرد و افزود: اگر امروز کشور در حال پیشرفت است، رمز آن وحدت و انسجامی است که به برکت ولایت فقیه و تلاش و مجاهدت مردم در کشور وجود دارد.

آیت‌الله رئیسی تلاش خستگی‌ناپذیر و گرفتار حاشیه نشدن را از مهم‌ترین دستور کار‌های دولت برشمرد و تصریح کرد: دولتمردان به هیچ وجه نباید گرفتار حاشیه شوند و تمام تلاش خود را معطوف به گره‌گشایی از مشکلات کشور کنند.

وی گفت: دشمنان در تلاشند با حاشیه‌سازی خدمت به مردم و تلاش برای پیشرفت کشور را به حاشیه ببرند، از این رو یک روز با اغتشاشات خیابانی، روز دیگر با اختلال در بازار ارز و امروز با ایجاد فتنه در مدارس و نگران کردن خانواده‌ها در کشور توطئه می‌کنند، اما پیام استقبال گرم و پرشور شما از کاروان دولت خدمتگزار و حضورتان در عرصه‌های مختلف به دولتمردان آن است که به هیچ وجه نباید گرفتار حاشیه شوند و تمام تلاش خود را معطوف به گره‌گشایی از مشکلات کشور کنند.

رئیس جمهور سفر به بوشهر و حضور در جمع مردم برازجان و باخبر شدن از مسائل مردم این منطقه از نزدیک را برای دولت فرصتی مغتنم در خدمت‌رسانی به مردم آن عنوان کرد و اظهار داشت: در سفر اول نیاز‌های فوری استان احصاء و برای رفع آن‌ها تصمیماتی اتخاذ شد که بحمدالله در این سفر در سه بخش آب‌رسانی، مسکن و جاده‌های مواصلاتی به سرانجام رسید و پروژه‌های تکمیل شده امروز و دیروز افتتاح و در اختیار مردم قرار گرفت.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه رویکرد دولت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در بخش‌های مختلف کشور به ویژه در استان بوشهر است، اظهارکرد: برخی از پروژه‌هایی که در این سفر مورد بهره‌برداری قرار گرفت، بیش از ۱۴ سال متوقف و راکد مانده بود، اما دولت خود را مکلف به اتمام این پروژه‌ها می‌دانست و با همت مسئولان بسیاری از آن‌ها تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

رئیس جمهور در ادامه تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان و همچنین سد دالکی برای تامین آب مردم این منطقه را از جمله خواسته‌های اصلی مردم برازجان عنوان و ابراز امیدواری کرد که با اهتمام و همت مسئولان این پروژه‌ها هر چه سریع‌تر تکمیل و مردم از ثمرات آن بهره‌مند شوند.

آیت‌الله رئیسی خطاب به مردم شهرستان برازجان تاکید کرد: آنچه شما مردم عزیز باید بدانید آن است که دولتمردان تمام توان خود را در جهت رفع مشکلات و پیشرفت این شهرستان و روستا‌های آن در دستور کار قرار خواهند داد و حتما شما مردم را در جریان اقدامات انجام شده قرار خواهند داد.

رئیس جمهور همچنین در پایان خطاب به مسئولان شهرستان افزود: بدانید توفیق بنده و شما این است که در خدمتگزاری به مردم این سامان شبانه روز تلاش کنیم، چرا که سعادت دو دنیا در خدمتگزاری مخلصانه به این مردم است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار