ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

گروسی با امیرعبداللهیان دیدار کرد

گروسی با امیرعبداللهیان دیدار کرد رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با حسین امیرعبداللهیان دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دقایقی قبل با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ظهر جمعه با استقبال بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی وارد تهران شد و ساعاتی پس از ورود به تهران با محمد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد. وی همچنین صبح امروز نیز با حضور در محل سازمان انرژی اتمی دومین دور و آخرین دور گفت‌وگوهایش را با اسلامی انجام داد و در نشست خبری مشترک به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

 

سازمان انرژی اتمی روز پنجشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در رأس هیأتی بلندپایه از آژانس، جمعه ۱۲ اسفندماه به تهران سفر خواهد کرد.



در این اطلاعیه آمده بود: رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در پاسخ به دعوت محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به تهران سفر می‌کند. مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این سفر ۲ روزه علاوه بر مذاکره با اسلامی با دیگر مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران نیز دیدار و ملاقات خواهد کرد.



براساس اعلام سازمان انرژی اتمی، مدیر کل آژانس پس از انجام دیدارها و مذاکرات با مقامات جمهوری اسلامی ایران، بعدازظهر روز شنبه ۱۳ اسفندماه، تهران را به مقصد وین ترک خواهد کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار