جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

درگیری نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قره‌باغ

درگیری نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان در قره‌باغ «آذرنیوز» به نقل از وزارت دفاع جمهوری آذربایجان گزارش داد امروز (یکشنبه) پنجم مارس ارمنستان بار دیگر به اقدام تحریک‌آمیز علیه جمهوری آذربایجان دست زد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانه خود مدعی شد: اطلاعات عملیاتی درباره انتقال تجهیزات نظامی، مهمات و پرسنل از جمهوری ارمنستان از طریق جاده خاکی خانکندی-خلفالی-تورشسو به خاک جمهوری آذربایجان جایی که نیروهای حافظ صلح روسیه به طور موقت مستقر است، دریافت شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: برای راستی‌آزمایی اطلاعات واصله، یگان‌های ارتش جمهوری آذربایجان تلاش کردند خودروهای مشکوک را متوقف و بازرسی کنند که در آن زمان ارمنی‌ها تیراندازی کردند. در نتیجه تبادل تیر، دو طرف متحمل زخمی و تلفات شده‌اند.

طبق این گزارش، رسانه‌های ارمنستانی هم مدعی تلاش‌های خرابکارانه شدند و از سه کشته و یک زخمی در طرف خود خبر دادند.

به گزارش ترند، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بخش دیگری از این بیانیه اعلام کرد حادثه امروز بار دیگر ضرورت ایجاد ایست بازرسی در جاده لاچین-خانکندی را نشان می‌دهد.

تنش‌ و اتهام‌زنی بین این دو جمهوری همسایه در حالی است که پیش‌تر، نخست‌وزیر ارمنستان مدعی شد جمهوری آذربایجان در تدارک تجاوز گسترده علیه این کشور است.

«نیکول پاشینیان» در نشستی با اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان آلمان گفت که ارمنستان و جمهوری آذربایجان در پراگ به توافق رسیدند که روند تحدید حدود مرز بین دو کشور بر اساس «اعلامیه آلماآتا» خواهد بود، اما در کمال تعجب رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان بعدا اعلام کرد که تحدید حدود باید بر اساس نقشه‌های تاریخی باشد.

او پیش‌تر هم گفته بود که جمهوری آذربایجان به پیشنهاد پیمان صلح با ایروان پاسخ نداده است. این در حالی است که اخیراً وزیر خارجه جمهوری آذربایجان مدعی شد ارمنستان پیشنهاد اخیر این کشور را رد کرده است. «جیحون بایراموف» اعلام کرد که ارمنستان پیشنهاد باکو برای ایجاد ایست بازرسی در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان را رد کرده است.

بایراموف مدعی شد: «ارمنستان از مذاکره با آذربایجان اجتناب می‌کند. باکو آماده است تا ارمنی‌های ساکن قره‌باغ را در جامعه جمهوری آذربایجان ادغام کند». رئیس منطقه ارمنی‌نشین قره‌باغ کوهستانی در واکنش گفت که این منطقه هرگز با جمهوری آذربایجان ادغام نخواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار