کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

یک مدال طلا و ۲ برنز برای جودوکاران ناشنوای ایران

نمایندگان ایران در روز نخست مسابقات جودودی قهرمانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه به یک مدال طلا و ۲ برنز رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، در نخستین روز رقابت‌های جودوی قهرمانی ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه که به میزبانی کشور قرقیزستان برگزار می‌شود، نمایندگان ایران صبح و عصر امروز (یکشنبه 14 اسفند) پا به میدان مبارزه گذاشتند و در سه وزن نخست موفق به کسب یک مدال طلا و 2 برنز شدند.

برای ایران؛ علی سلحشور مدال طلا، محمد بداغی و امیرمحمد دفتری نیز برنز گرفتند.

نتایج کامل جودوکارهای ایران به شرح زیر است:

وزن 60- کیلوگرم؛ مهرداد بداغی در اولین مبارزه خود مقابل حریفی از قرقیزستان (میزبان) قرار گرفت و موفق شد وی را ایپون کند. بداغی در ادامه مقابل حریف ژاپنی شکست خورد تا دستش از مدال طلا کوتاه شود و شانس خود را برای کسب مدال برنز امتحان کند. بداغی در جدال با نماینده مغولستان و در پی یک مبارزه نفسگیر و سنگین موفق شد در زمان امتیاز طلایی، حریف سرسخت خود را ایپون کرده و به مدال برنز برسد.

وزن 66- کیلوگرم؛ علی سلحشور در بازی دوره‌ای پس از شکست مقابل نماینده قزاقستان، موفق شد در مبارزه دوم و همان ثانیه‌های ابتدایی حریف قرقیزستانی‌اش را ایپون و پس از امتیازشماری، مدال طلای خود را قطعی کند.

وزن 73- کیلوگرم؛ امیرمحمد دفتری در گام نخست مقابل حریف اهل کره جنوبی ایپون شد و تن به شکست داد. دفتری اما در مبارزه دوم خود موفق شد حریف قرقیزستانی خود را ایپون کرده و به پیروزی برسد. وی در مبارزه سوم نیز بار دیگر ایپون شد؛ این بار مقابل نماینده قزاقستان. بدین ترتیب و در پی شکست حریف قرقیزستانی، دفتری به مدال برنز بسنده کرد.

مسابقات جودوی ناشنوایان قهرمانی آسیا و اقیانوسیه فردا (دوشنبه 15 اسفند) ادامه خواهد یافت و دو نماینده ایران به نام‌های علی دهقان در وزن 81- کیلوگرم و حسین الله‌کریمی در وزن 90- کیلوگرم به مصاف حریفان‌شان خواهند رفت./ تسنیم

ارسال نظر