۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟

آخرین آمار کرونا در کشور/۱۵ نفر فوت شدند

آخرین آمار کرونا در کشور/۱۵ نفر فوت شدند بنابر اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۴۶۳ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر از دیروز تا امروز ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۱۹۷ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۲۳۲ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ نفر از بیماران کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۸۹۳ رسید.

تا کنون ۷ میلیون ۳۳۹ هزار و ۷۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۳۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۹۲۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱ شهرستان وضعیت قرمز، ۱۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۸ شهر در وضعیت زرد و ۳۱۶ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار