گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

المیادین:مستند «ژنرال مهندس ایرانی» امشب در لبنان بخش می‌شود

شبکه خبری المیادین لبنان امشب مستندی پخش می‌کند که شاید لبنانی‌ها امروز و صیهونیست‌ها آن‌روز که به شهادت رسید، او را بیش از خود ایرانی‌ها بشناسند و می‌شناختند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر این مستند با نام «ژنرال مهندس» درباره شهید حسن شاطری، معروف به مهندس حسام خوشنویس از رزمندگان دفاع مقدس، رئیس ستاد بازسازی ایران در لبنان است که بهمن ۱۳۹۱ در مسیر دمشق-بیروت به دست مزدوران رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

شهید خوشنویس که با عملیات جهادی، ویرانی ناشی از حملات عامدانه رژیم صهیونیستی به ساختمان‌های غیرنظامی و تأسیسات شهری در سال ۲۰۰۶ را بازسازی کرد، از خود و ایران و رزمندگان مقاومت، خاطره خوشی در اذهان بسیاری از لبنانی‌ها به یادگار گذاشته است.

شبکه خبری المیادین خبر داد که امشب ساعت ۲۱ به وقت بیروت (۲۲:۳۰ تهران) مستندی از او پخش خواهد شد که بسیاری از لبنانی‌ها هنوز او را در خاطر دارند.

 

المیادین نوشت، در سال ۲۰۰۶ لبنان هدف تجاوز اسرائیلی قرار گرفت که هدفش تولد خاورمیانه جدید با حمایت آمریکا بود. اسرائیل طبق طراحی و بانک اهداف خود همه چیز را ویران کرد و حتی پل‌ها و راههای ارتباطی ویران شد... اما جمهوری اسلامی که می‌دانست طراحی آمریکایی صهیونیستی هدفش شوراندن مردم علیه مقاومت است مرحله بازسازی را با دقت و حساسیت آغاز کرد و کسی را مأمور کرد که مرد میدان این مرحله بود تا چهره حقیقی تجاوز را روسیاه کند. او طی هشت سال کار مداوم، دستاوردهای بزرگی محقق کرد.

المیادین گزارش کرد، روزی که حسام خوشنویس به شهادت رسید، همه آن کسانی که شبانه روز با او بودند و طی هشت سال بازسازی همراهی‌اش کردند، غافلگیر شدند که او نام دیگری هم داشت... حاج حسن شاطری؛ مردی که طی هشت سال خط و خطوط چهره زندگی را برای آنان تغییر داده بود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار