آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند

امضای تفاهم‌نامه همکاری استخراج مواد معدنی بین وزارت کار و سازمان انرژی اتمی

تفاهم‌نامه همکاری انعقاد قرارداد‌های مشارکتی اکتشاف، استخراج و فرآوری کانسنگ مواد پرتوزا و عناصر همراه در مناطق سطحی و زودبازه منطقه ساغند شمالی، ناتک و گیورد توسط وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان انرژی اتمی منعقد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سیدصولت مرتضوی در آیین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری «اکتشاف، استخراج و فرآوری کانسنگ مواد پرتوزا و عناصر همراه» که با حضور محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در محل وزارتخانه برگزار شد، گفت: بهره‌مندی از ظرفیت‌های معدنی ایران اسلامی در سال‌های اخیر مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده است.

وی با بیان اینکه ایران در حوزه معادن، جزو کشورهای سرآمد دنیاست، افزود: دستیابی دانشمندان جوان کشور به تکنولوژی ژئوفیزیک هوابرد، امیدآفرین و نویدبخش آینده درخشان این حوزه است.

مرتضوی به اثرگذاری حوزه معادن در تقویت اقتصاد ملّی اشاره کرد و گفت: اکتشافات جدید در کشور می‌تواند علاوه بر اشتغال‌آفرینی برای جوانان به رونق تولید و صادرات نیز منجر شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستیابی به اهداف تعریف‌شده در حوزه صنایع مادر، تأمین مواد اولیه صنعت فولاد کشور و ایجاد و توسعه فرصت‌های شغلی جدید با رویکرد منطقه‌ای و بومی را از اهداف تفاهم‌نامه فی‌مابین شرکت مهندسی اکتشاف و استخراج کانی‌های نوین پارس(اسکام) به‌عنوان نماینده سازمان انرژی اتمی و شرکت سنگ آهن مرکزی ایران از طرف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد.

محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران نیز در این نشست با اشاره به اینکه در شکوفایی اقتصادی ایران یکی از الزامات توسعه فعالیت‌های معدنی است، اظهار کرد: بهره‌برداری از معدن لازم است، به صورت حرفه‌ای و با فناوری‌ نوین انجام شود.

وی افزود: در همین چارچوب با توکل به خداوند و در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و تدابیر دولت سیزدهم اراده ما در سازمان انرژی اتمی این بوده است که توسعه همه‌جانبه در بهره‌برداری از معادن داشته باشیم.

اسلامی تصریح کرد: بر اساس این سیاست در ابتدا فرآیندهای مربوط به چرخه سوخت هسته‌ای که برای تولید انرژی مورد نیاز است را گسترش می‌دهیم و همچنین عناصر همراه را در قالب مشارکت با بنگاه‌های بزرگ دارای صلاحیت به صورت توأمان استخراج می‌کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه توقف چند‌ساله و موانع به‌منظور بهره‌برداری از عناصر همراه معادن در دولت سیزدهم و توسط این سازمان رفع شده است، گفت: به شکل جدی به این حوزه وارد شده‌ایم و اکنون شاهد انعقاد این تفاهم‌نامه به عنوان پنجمین کار معدنی مشترک هستیم.

وی ادامه داد: با همه ظرفیت سازمان انرژی اتمی در خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم، زیرا اعتقاد داریم باید از وزارت تعاون کاملاً حمایت شود تا با ایجاد قدرت برای کشور بتواند جامعه هدف خود را بهتر پشتیبانی کند.

معاون رئیس‌جمهور تصریح کرد: طرح "اکتشاف، استخراج و فرآوری کانسنگ مواد پرتوزا و عناصر همراه" در استان یزد با وزارت تعاون فصل مشترک خوبی است تا بتوانیم ذخایر را شناسایی کنیم و با تجزیه و تحلیل داده‌های به‌دست آمده برای بهره‌برداری، ابزار آن را به شکل مدرن و مجهز فراهم سازیم.

اسلامی گفت: این طرح مهم در دستور کار سازمان انرژی اتمی قرار دارد و امروز نیز تفاهم‌نامه آن امضا و مبادله شد.

معاون رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: این اتفاق موجب ثروت‌آفرینی برای ملت ایران خواهد شد و با تولید و اشتغال پایدار ارزش‌افزوده قابل ملاحظه‌ای به وجود می‌آورد. این تفاهم‌نامه می تواند نقطه عطف و آغازی برای تحول اقتصادی در حوزه صنعت و معدن در کشور باشد./ فارس

ارسال نظر