تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد

معاون وزیر صمت: رفع مشکلات فولادسازان را پیگیری می کنیم

معاون وزیر صمت: رفع مشکلات فولادسازان را پیگیری می کنیم معاون وزیر صمت گفت: رفع چالش ها و مشکلات فولادسازان از طریق سطوح بالای دولت را پیگیری کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران محمدرضا موثقی نیا در نشست هم اندیشی با اعضای هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در جهت توسعه صنعت فولاد کشور همکاری در حوزه های مختلف را دنبال می کند.

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران افزود: با توجه به اینکه تصمیم گیری و تصمیم سازی در صنعت فولاد طی یک فرآیند دنبال می شود و همچنین شرایط بین المللی در آن تاثیرگذار است، رسیدن به نتیجه زمانبر و حتی باعث از دست رفتن برخی فرصت ها شده است.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن ایران با توجه به این شرایط آمادگی دارند تا چالش های این صنعت را برطرف کند، اظهار داشت: راهبرد وزیر صمت صادرات محور است که پایبند به آن هستیم و در جهت تحقق این مهم، به عنوان یک سازمان توسعه ای حمایت های لازم را از این بخش خواهیم داشت.

موثقی نیا بیان داشت: سازمان گسترش و نوسازی صنایع و معادن ایران به منظور رفع این چالش ها، آمادگی دارد تا مسائل را در سطوح بالای دولت سیزدهم دنبال کند و به زودی این جلسات تشکیل خواهد شد.

وی اظهار داشت: یکی از راهبردهای وزارت صمت و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران حمایت از تولید صادرات محور و همچنین صنعت فولاد است در این راستا خود را مکلف می دانیم رفع چالش های فولادسازان از طریق سطوح بالای دولت را پیگیری کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار