وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

سردار رادان: سال ۱۴۰۲ سال بالابردن ریسک برای قاچاقچیان است

سردار رادان: سال ۱۴۰۲ سال بالابردن ریسک برای قاچاقچیان است فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ براساس اهدافی که داریم سال بالا بردن ریسک برای قاچاقچیان است، گفت: یعنی قاچاقچی احساس کند اگر بخواهد قاچاق کند ریسکش بالا است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی صبح امروز در همایش رؤسای پلیس امنیت اقتصادی اظهار کرد: پلیس باید حامی خوب و مطمئنی برای سرمایه‌گذارانی که سالم رفتار می‌کنند باشد؛ منظور سرمایه‌گذارانی است که به صورت سالم در جمهوری اسلامی سرمایه‌گذاری می‌کنند تا چرخ اقتصاد بچرخد.

 

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم مشکلات سرمایه‌گذاران را مرتفع کنیم، گفت: در حد اختیار پلیس باید برای رفع و احصای مشکلات سرمایه‌گذاران در دستگاه‌های دیگر تلاش کنیم و نگذاریم که آنها خسته شوند و در پیچ و خم بروکراسی‌های اداری گیر کنند.

 

فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه موارد ذکر شده باید یکی از اولویت‌های پلیس امنیت اقتصادی در سال 1402 باشد، گفت: باید جلسات منظم با سرمایه‌گذاران برگزار شود چرا که یک سرمایه‌گذار می‌تواند به هزار نفر خدمات دهد و برایشان شغل ایجاد می‌کند؛ سرمایه‌گذار اگر از حمایت ما برخوردار نباشد چه کار باید انجام بدهد.

 

رادان خاطرنشان کرد: در کنار تمام حمایت‌هایی که از سرمایه‌گذاران انجام می‌شود و قرار است انجام شود، اگر سرمایه‌گذاری باشد که بخواهد از این قابلیت‌ها سوءاستفاده کند حتما باید پلیس مانع آن شود و با آن برخورد کند.

 

وی با بیان اینکه تلاش اول و اولویت اصلی پلیس امنیت اقتصادی باید بر "پیشگیری" باشد، گفت: پیشگیری باید اولویت اول باشد و بعد از آن به دنبال کشف و مقابله باشید؛ سال 1402 براساس اهدافی که داریم سال بالا بردن ریسک برای قاچاقچیان است.

 

رئیس پلیس کشور بیان کرد: یعنی قاچاقچی احساس کند اگر بخواهد قاچاق کند ریسکش بالا است؛ نکته مقابله با قاچاقچیان این است که در این امر خودمان را درگیر قاچاق‌های خرد و کوچک نکنیم و تلاش کنیم تا با سرشاخه های اصلی برخورد شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار