آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

سردار رادان: سال ۱۴۰۲ سال بالابردن ریسک برای قاچاقچیان است

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ براساس اهدافی که داریم سال بالا بردن ریسک برای قاچاقچیان است، گفت: یعنی قاچاقچی احساس کند اگر بخواهد قاچاق کند ریسکش بالا است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی صبح امروز در همایش رؤسای پلیس امنیت اقتصادی اظهار کرد: پلیس باید حامی خوب و مطمئنی برای سرمایه‌گذارانی که سالم رفتار می‌کنند باشد؛ منظور سرمایه‌گذارانی است که به صورت سالم در جمهوری اسلامی سرمایه‌گذاری می‌کنند تا چرخ اقتصاد بچرخد.

 

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم مشکلات سرمایه‌گذاران را مرتفع کنیم، گفت: در حد اختیار پلیس باید برای رفع و احصای مشکلات سرمایه‌گذاران در دستگاه‌های دیگر تلاش کنیم و نگذاریم که آنها خسته شوند و در پیچ و خم بروکراسی‌های اداری گیر کنند.

 

فرمانده انتظامی کل کشور با بیان اینکه موارد ذکر شده باید یکی از اولویت‌های پلیس امنیت اقتصادی در سال 1402 باشد، گفت: باید جلسات منظم با سرمایه‌گذاران برگزار شود چرا که یک سرمایه‌گذار می‌تواند به هزار نفر خدمات دهد و برایشان شغل ایجاد می‌کند؛ سرمایه‌گذار اگر از حمایت ما برخوردار نباشد چه کار باید انجام بدهد.

 

رادان خاطرنشان کرد: در کنار تمام حمایت‌هایی که از سرمایه‌گذاران انجام می‌شود و قرار است انجام شود، اگر سرمایه‌گذاری باشد که بخواهد از این قابلیت‌ها سوءاستفاده کند حتما باید پلیس مانع آن شود و با آن برخورد کند.

 

وی با بیان اینکه تلاش اول و اولویت اصلی پلیس امنیت اقتصادی باید بر "پیشگیری" باشد، گفت: پیشگیری باید اولویت اول باشد و بعد از آن به دنبال کشف و مقابله باشید؛ سال 1402 براساس اهدافی که داریم سال بالا بردن ریسک برای قاچاقچیان است.

 

رئیس پلیس کشور بیان کرد: یعنی قاچاقچی احساس کند اگر بخواهد قاچاق کند ریسکش بالا است؛ نکته مقابله با قاچاقچیان این است که در این امر خودمان را درگیر قاچاق‌های خرد و کوچک نکنیم و تلاش کنیم تا با سرشاخه های اصلی برخورد شود./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار