زیارت اربعین متن و ترجمه / اعمال روز اربعین چیست؟ دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن 

وقوع ۱۰ فقره حریق در جنگل های گیلان

وقوع ۱۰ فقره حریق در جنگل های گیلان فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، از وقوع ۱۰ فقره حریق جنگلی در سطح پنج شهرستان خبر داد و گفت: مجموع مساحت درگیر بیش از چهار هکتار است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 06
کد خبر: ۱۷۵۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر سرهنگ محمد قربانی لرد با اشاره به افزایش دمای هوا و وزش باد شدید گرم در استان گیلان طی امروز، اظهار کرد: از صبح امروز تاکنون به دلیل وزش باد شدید جنوبی شاهد وقوع ۱۰ فقره حریق در سطح جنگل های استان بودیم.

وی ۹۵ درصد عامل این حریق ها را انسانی شامل عمدی و غیر عمدی دانست و افزود: متاسفانه ساکنان حاشیه جنگل در این ایام سال اقدام به سوزاندن خار و خاشاک و ضایعات باغات خود می کنند و لذا شاهد سرایت آتش به جنگل در شرایط وزش باد هستیم.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گیلان، با بیان اینکه اراضی جنگلی شهرستان های تالش، ماسال، لنگرود، رودبار و سیاهکل درگیر حریق شده است، گفت: شاهد آمادگی صد درصدی نیروهای حفاظتی بودیم و لذا کلیه حریق ها در لحظه مهار شده است.

قربانی لرد، از تداوم اطفای حریق در سه شهرستان تالش، سیاهکل و لنگرود خبر داد و اضافه کرد: مجموع مساحت درگیر با حریق بیش از چهار هکتار بوده که دو هکتار مربوط به تالش و مابقی مربوط به چهار شهرستان دیگر است؛ البته عملیات اطفاء همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به شمالی شدن وزش باد و کاهش نسبی دما از اواخر امشب، خاطرنشان کرد: کلیه نیروهای حفاظتی و امدادی و آتش نشان و بسیجی و مردمی در سطح عرصه ها هستند و اجازه گسترش آتش را نمی دهند و به احتمال زیاد تا پایان امروز شاهد اطفاء کامل حریق ها خواهیم بود.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی گیلان، با بیان اینکه خسارتی به جنگل های پهن برگ وارد نشده و حریق در کف جنگل رخ داده است، یادآور شد: مردم در صورت مشاهده هرگونه دود و آتش در اراضی جنگلی با شماره ۱۵۰۴ تماس بگیرند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار