پارلمان سوئیس تحریم‌های شدیدتر علیه ایران را تصویب کرد-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

پارلمان سوئیس تحریم‌های شدیدتر علیه ایران را تصویب کرد

پارلمان سوئیس علیرغم مخالفت دستگاه دیپلماسی این کشور و با پیروی از سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال امور داخلی ایران، اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران را تصویب کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 10
کد خبر: ۱۷۶۱۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری دویچه وله، شورای ملی سوئیس روز پنجشنبه ۹ مارس (۱۸ اسفند)، با ۱۰۵ رای موافق در برابر ۶۵ رای مخالف و چهار رای ممتنع تصمیم گرفت که این کشور باید به تمام تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران که به دلیل آن‌چه «نقض حقوق بشر» در پی ناآرامی‌های اخیر در ایران اعمال شده‌اند، بپیوندد.
مجلس شورای ملی سوئیس (پارلمان) حدود یک هفته پیش در بیانیه‌ای ایران را به دلیل نقض حقوق بشر محکوم کرد.
فابیان مولینا، عضو شورای ملی سوئیس از حزب سوسیال دموکرات گفت که برای اکثریت کمیسیون قابل درک نیست که سوئیس از تمام تحریم‌های اعمال‌شده توسط اتحادیه اروپا پیروی نکرده است.
ایگناسیو کاسیس، رئیس شورای فدرال (دولت)، از پارلمان خواسته بود این طرح را رد کند. او استدلال کرد که سوئیس در حال حاضر از ۹۰درصد از تحریم‌های اتحادیه اروپا پیروی کرده است.
کاسیس که ریاست دولت و وزارت خارجه سوئیس را برعهده دارد، افزود که سوئیس نقش ویژه‌ای در ایران ایفا می‌کند، ازجمله این‌که این کشور «حافظ منافع» آمریکا در ایران است.
وزیر خارجه سوئیس گفت به دلیل خدمات خوب سوئیس، این کشور دسترسی ویژه‌ای به رژیم ایران دارد و در حال حاضر می‌تواند، برخلاف دیگر کشورها، با صراحت بیشتری مسئله «نقض حقوق بشر» را مستقیماً به دولت ایران گوشزد کند.
کاسیس هشدار داد که پذیرش تمامی تحریم‌های اتحادیه اروپا، «پل‌ها» را با حکومت ایران خواهد شکست.
این طرح اکنون به شورای کانتون‌ها (ایالت‌ها) می‌رود.
در ساختار سیاسی سوئیس، مجمع فدرال یا شورای قانون‌گذاری سوییس یا پارلمان این کشور، متشکل از دو مجلس به نام مجلس «شورای ملی» و مجلس «شورای کانتون‌ها» (ایالت‌ها) است و هر دو مجلس در شهر برن مستقر هستند.
«شورای فدرال»، قوه مجریه یا دولت است، که رئیس آن عنوان رئیس‌جمهور را دارد. این شورا دارای هفت عضو است که با رأی مجمع فدرال (مجلس شورای ملی و مجلس کانتون‌های سوییس در یک جلسه مشترک) برای مدت ۴ سال انتخاب می‌شوند و تا هنگامی که خود استعفا ندهند در مقام خود باقی خواهند ماند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده