مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

وزیر بهداشت: ایران تنها کشور منطقه مدیترانه شرقی با تولید ۶ نوع واکسن است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کنترل ویروس کرونا را اولین ومهمترین موضوع پیش روی بخش بهداشت و درمان عنوان کرد و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران از موفق‌ترین کشورها در موضوع کنترل کروناست به طوری که ما تنها کشور در مدیترانه شرقی هستیم که ۶ نوع واکسن تولید می کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 11
کد خبر: ۱۷۶۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر بهرام عین الهی، روز شنبه در بازدید از طرح های حوزه بهداشت و درمان شهرستان داراب افزود : علاوه براین تمام درمانهای پیشرفته کرونا را انجام می دهیم و در این راه۳۰۰شهید مدافع سلامت تقدیم شده است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: امسال با همکاری مجلس بیمه همگانی را اجرایی کردیم به طوری که ۶ میلیون نفر با ۶۰هزار میلیارد ریال بیمه شدند.

وی ادامه داد :علاوه براین صندوق بیماریهای خاص هم با ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار تشکیل شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هیات همراه پس از بازدید از بیمارستان امام حسن مجتبی(ع) داراب، از پروژه در حال ساخت بیمارستان حضرت امام علی(ع) این شهرستان بازدید کرد و میزان پیشرفت این پروژه را مورد بررسی قرار داد.

دکتر عین اللهی در خصوص پروژه در حال ساخت بیمارستان حضرت امام علی(ع)، گفت: عملیات ساخت این پروژه ۱۶۰ تخت خوابی از سال ۹۰ آغاز شده که خوشبختانه در سال های اخیر پیشرفت بهتری داشته که در حال حاضر به حدود ۵۳ درصد رسیده است.

او با بیان اینکه در سفر اخیر رییس جمهور به استان فارس، حدود ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت این پروژه تخصیص یافته که بخشی از آن تامین شده است، افزود: امیدواریم با پیگیری انجام شده مابقی اعتبار این پروژه نیز تامین شود که در سال آینده شاهد افتتاح این پروژه پیشرفته باشیم که این امر باعث ارتقای خدمات درمانی می شود.

همچنین وزیر بهداشت به همراه مسوولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از مرکز درمان بستر در حال ساخت جنت شهر نیز بازدید کرد.

شهرستان داراب در فاصله ۲۲۵ کیلومتری مرکز استان فارس واقع شده است./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار