پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

مدودف نام جدیدی برای اوکراین پیشنهاد داد

مدودف نام جدیدی برای اوکراین پیشنهاد داد معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به دستور ولودیمیر زلنسکی به مقامات دولتش برای بررسی تغییر نام روسیه، نام جدیدی را برای اوکراین پیشنهاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 12
کد خبر: ۱۷۶۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری مدودف رئیس‌جمهور پیشین روسیه و معاون شورای امنیت این کشور پیشنهاد تغییر نام اوکراین به «استپان باندرا» را داد.

 

به گزارش راشاتودی، پیشنهاد او برای گذاشتن نام «یک همدست بدنام نازی‌ها روی اوکراین بعد از آن مطرح شد که ولودیمیر زلنسکی به دولتش گفت پیشنهاد تغییر نام روسیه را بررسی کند».

 

طبق این گزارش، رئیس‌جمهور اوکراین جمعه (۱۹ اسفند) به مقامات دولتش دستور داد پیشنهاد تغییر نام رسمی روسیه به «مسکوویا» را به طور کامل بررسی کنند. زلنسکی این اظهارات را در واکنش به درخواستی آنلاین بیان کرد که در آن ادعا شده نام روسیه زمینه تجاوز بیشتر به تاریخ «روسِ‌کی‌یف» (Kievan Rus) یک دولت قرون وسطایی که روسیه و اوکراین منشأ خود را در آنجا ردیابی می‌کنند، فراهم می‌کند.

 

مدودف شنبه در واکنش به این اظهارات زلنسکی در پیامی تلگرامی نوشت: «پاسخ ما؟... فقط شواینیش باندرا-رایش» (Schweinisch Bandera-Reich) کلمه شواینیش در آلمانی به معنای «خوک صفت» است.

 

از ابتدای جنگ اوکراین بارها نیروهای نظامی و شبه‌نظامی کی‌یف با نشان‌های افراطی و خالکوبی نازی در تصاویر دیده شده‌اند. به گزارش راشاتودی، این افراد اغلب شخصاً با ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین مرتبط بوده‌اند.

 

این در حالی است که کی‌یف حضور هر گونه عناصر نازی در ارتش اوکراین را رد و آن را پروپاگاندای روسیه می‌خواند. مسکو اما مکرراً گفته که کی‌یف از جنگجویان با دیدگاه‌های نئونازی و ناسیونالیستی افراطی استقبال می‌کند. یکی از این نمونه‌ها ادغام هنگ بدنام آزوف در گارد ملی اوکراین بوده است.

 

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه همواره گفته که نازی‌زدایی اوکراین یکی از دلایلی اصلی بود که روسیه سرانجام تصمیم گرفت عملیات نظامی در اوکراین را اواخر فوریه ۲۰۲۲ آغاز کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار