دبیر کل اتحادیه عرب: توافق ریاض ـ تهران گامی واقعاً مثبت است-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

دبیر کل اتحادیه عرب: توافق ریاض ـ تهران گامی واقعاً مثبت است

دبیر کل اتحادیه عرب توافق ایران و عربستان سعودی را گامی واقعا مثبت خواند و گفت که نخستین اثرات آن برقراری نوعی ثبات سیاسی و امنیتی بین دو کشور است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 15
کد خبر: ۱۷۶۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد ابوالغیط» دبیر کل اتحادیه عرب امروز سه‌شنبه گفت که اجلاس سران عرب ماه می آینده در عربستان سعودی برگزار می‌شود.

 

ابوالغیط امروز سه‌شنبه پس از دیدار با «نجیب میقاتی» نخست وزیر لبنان در بیروت، در یک کنفرانس خبری گفت: «اجلاس سران عرب ماه می آینده در عربستان برگزار می‌شود».

 

وی افزود: «احتمالا موضوع اصلی این اجلاس اقتصادی باشد و در آن به نحوه کمک به مناطق نیازمند عربی پرداخته خواهد شد».

 

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، ابوالغیط همچنین درباره توافق ایران و عربستان سعودی گفت که این توافق «واقعا مثبت» است.

 

وی افزود: «تأثیرات اولیه توافق سعودی-ایران برقراری نوعی ثبات سیاسی و امنیتی بین دو کشور است اما تأثیرات آن بر سایر پرونده‌های مطرح در منطقه هنوز مشخص نیست».

 

جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی روز جمعه توافق برای احیای روابط دوجانبه را اعلام کردند. دو کشور بعد از قطعی روابط دیپلماتیک دو کشور در دی ماه ۱۳۹۴ که یکجانبه از سوی عربستان و در پی تجمع مقابل سفارتخانه این کشور در تهران و ورود به این سفارتخانه و همچنین سرکنسولگری عربستان در مشهد در واکنش به اعدام شیخ نمر، قطع شد از فروردین ۱۴۰۰ گفت‌وگوهایی را در سطح امنیتی آغاز کردند که چهار دور آن در سال گذشته برگزار شد، گفت‌وگویی که چارچوب آن به گفته فؤاد حسین وزیر خارجه عراق بین دستگاه‌های امنیتی دو کشور بوده است و دور پنجم هم در نخستین روز دومین ماه سال ۱۴۰۱ برگزار شد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده