چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

هشدار رئیس رژیم صهیونیستی درباره بروز جنگ داخلی در اسرائیل

هشدار رئیس رژیم صهیونیستی درباره بروز جنگ داخلی در اسرائیل رئیس رژیم صهیونیستی بار دیگر نسبت به بروز جنگ داخلی در اسرائیل هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 16
کد خبر: ۱۷۶۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، در سایه تشدید شکاف‌های داخلی در جامعه صهیونیستی بعد از روی کار آمدن کابینه افراطی بنیامین نتانیاهو، هشدارهای مقامات و محافل صهیونیستی درباره تعمیق بحران‌های این رژیم و فروپاشی آن بیشتر شده است.

 

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم اشغالگر اسرائیل عصر چهارشنبه در یک سخنرانی مستقیم تأکید کرد که عملیات « مجدو» بیانگر تشخیص دقیق دشمنان ما درمورد از هم پاشیدگی و بحران اسرائیل است.

 

اسحاق هرتزوگ در سخنرانی خطاب به اسرائیلی‌ها اعلام کرد که حادثه مجدو گواه روشنی است که دشمنان ما از تنش‌های داخلی اسرائیل آگاه هستند و بر اساس آن عمل می‌کنند.

 

وی تاکید کرد که اسرائیل بر سر یک دو راهی قرار دارد و با یک بحران تاریخی دست و پنجه نرم می کند . باید اصلاح نظام قضایی پیشنهادی را کنار گذاشت و آن را تبدیل به چارچوبی کرد که همه بر آن اتفاق نظر داشته باشند.

 

این مسئول صهیونیستی تصریح کرد: کسی که فکر می‌کند ما از جنگ داخلی دور هستیم، اشتباه می‌کند.

 

رئیس رژیم صهیونیستی دوشنبه هفته گذشته همزمان با اوج اعتراضات گسترده مخالفان کابینه نتانیاهو در مناطق مختلف فلسطین اشغالی گفته بود که «ما سخت‌‌ترین لحظات تاریخ اسرائیل را زندگی می‌کنیم، همه از عمق وجود خود می‌دانیم که این بحران خطر ساختاری علیه ما محسوب می‌شود».

 

این درحالی است که اخیرا «عاموس یادلین» رئیس سابق بخش اطلاعات نظامی (امان) و رئیس مرکز مطالعات امنیت داخلی اسرائیل اعلام کرد: حزب‌الله (برای نابودی اسرائیل) نیازی به موشک‌های نقطه‌زن ندارد؛ زیرا ما از درون درحال فروپاشی هستیم.

 

عاموس یادلین در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، (سید حسن) نصرالله نشسته و درباره خانه عنکبوت2 صحبت می‌کند. اسرائیلی‌ها احساس می‌کنند که پیوند میان آنها و حکومت قطع شده است. آنها اکنون به جایی رسیده‌اند که احساس می‌کنند عزیزانشان و زندگی خود را از دست داده‌اند درحالی که اسرائیل به سمت و سوی بدی می‌رود.

 

این هشدارها در حالی از سوی شخص اول رژیم صهیونیستی اعلام می‌شود که درگیری بین مسئولین رژیم صهیونیستی در چارچوب اختلاف نظر در مورد تغییرات در قوانین قضائی به اوج خود رسیده است، یائیر لاپید رهبر مخالفان اعلام کرد نتانیاهو اسرائیل را به سوی هرج و مرج پیش می برد، هرج و مرجی که ساخته و پرداخته ایتمار بن گویر است.

 

ناظران معتقدند که تصمیم‌سازان رژیم صهیونیستی قادر به اتخاذ راهبرد مؤثر برای مقابله با تهدیدات داخلی و خارجی نیستند، به همین دلیل اگر اوضاع رژیم صهیونیستی به همین منوال ادامه پیدا کند و تغییر قابل‌توجهی در شکل و جهت‌گیری کابینه کنونی اسرائیل رخ ندهد، صهیونیست‌ها نمی‌توانند مسیر راهبرد فعلی خود را عوض کنند، به‌عبارت دیگر تدوین یک استراتژی جدید و کاربردی برای مقابله با چالش‌های داخلی و خارجی رژیم صهیونیستی در سایه شرایط فعلی تقریباً غیرممکن است.

 

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی اعلام کرد:« اگر به طور یقین مشخص شود که این حمله از سوی حزب الله بوده باشد، پیش بینی می کنم که به احتمال بسیار زیاد با یک پاسخ قوی همراه باشد».

 

«شورای انقلابی نیروهای الجلیل» موسوم به «گرگ های تنها» ضمن اعلام موجودیت خود در داخل سرزمین های اشغالی مسئولیت عملیات ضدصهیونیستی در تقاطع «مجدو» در شمال سرزمین های اشغالی را برعهده گرفت.

 

این برای نخستین بار است که یک گروه مقاومت از داخل سرزمین های اشغالی فلسطین اعلام موجودیت می کند.

 

گرگ‌های تنها در بیانیه نظامی خود ضمن قبول مسئولیت عملیات مجدو کلیه ادعاهای دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در مورد دست داشتن حزب الله و یا هر گروه مقاومت اسلامی از خارج از سرزمین های اشغالی را رد کرد.

 

در بیانیه گرگ های تنها آمده است در سایه بحران های داخلی که رژیم صهیونیستی را درنوردیده است و تحت تأثیر ضربات مقاومت فلسطین از جمله «نیروهای الجلیل» رژیم اشغالگر همانند گذشته تلاش دارد تا بحران هایش را به خارج از مرزهای اشغالی صادر کند.

 

نیروهای الجلیل در بخش پایانی بیانیه خود افزودند کلیه ادعاهای دستگاه های اطلاعاتی در رابطه با دستگیری عامل عملیات مجدو عاری از صحت می باشد و تاکید می کنیم که قهرمان این عملیات هم اکنون در سلامت کامل و در مکانی است.

 

انتشار بیانیه گرگ های تنها در شرایطی است که ارتش رژیم صهیونیستی از ساعاتی با انتشار تصاویری مدعی شده بود که توانسته مجری عملیات مجدو را از مرزهای لبنان به داخل سرزمین های اشغالی نفوذ کرده است را شناسایی و دستگیر نماید.

 

رسانه های صهیونیستی بلافاصله انگشت اتهام را به سوی حزب الله لبنان و یا گروه های مقاومت فلسطینی مستقر در لبنان از جمله شاخه نظامی حماس منتسب کرده بود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار