غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

واکنش کنعانی به اظهارات ضدایرانی شولتز در دیدار با نتانیاهو

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) ۲۶ اسفند ماه به اظهارات ضد ایرانی «اولاف شولتز»صدراعظم آلمان در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 17
کد خبر: ۱۷۶۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ناصر کنعانی در این باره گفت: ادعای تلاش جمهوری اسلامی ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای و تهدید بودن این امر برای دیگران، تکرار همنوایی‌هایی مکرر مقامات آلمان با رژیم صهیونیستی است.

بنیامین نتانیاهو در سفر به آلمان با صدراعظم این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. شولتز در نشست خبری با نتانیاهو با بیان اینکه نباید اجازه داد ایران به سلاح اتمی دست یابد، گفت: راه حل دیپلماتیک اولویت ما در این رابطه است. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز در این نشست عنوان کرد: اسرائیل هر کاری که برای دفاع از خود در مقابل ایران لازم بداند، انجام خواهد داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در این خصوص یادآور شد: جای تعجب است که مسؤولان آلمانی برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران با سنگین‌ترین نظارت‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را تهدید معرفی می‌کنند، اما از تهدیدات زرادخانه گسترده تسلیحات اتمی رژیم جعلی، اشغالگر و ضدحقوق بین‌الملل صهیونیستی برای منطقه و جهان، سخنی نمی‌گویند!

کنعانی خاطرنشان کرد:کشورهای مستقل و افکار عمومی جهان از این گونه مواضع و رفتارهای مبتنی بر استانداردهای دوگانه به ستوه آمده و روز به روز در این جمع‌بندی راسخ‌تر می‌شوند که تا چه اندازه ادعاها و اتهامات برخی دولت‌های غربی علیه جمهوری اسلامی ایران ریاکارانه و نامعتبر است.

به گزارش فارس، سخنگوی وزارت امور خارجه دهم بهمن ماه نیز به مواضع مداخله جویانه و گزافه گویی «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان در سفرش به آرژانتین واکنش نشان داد و با بیان اینکه صدراعظم آلمان در سمت اشتباه تاریخ ایستاده، به برآمدن افراطی گری و جاه طلبی در آلمان اشاره کرد که چیزی جز ترویج خشونت و نفرت پراکنی نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر