جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اسلامی: تست گرم محفظه حمل سوخت نیروگاه بوشهر به زودی انجام می‌شود

اسلامی: تست گرم محفظه حمل سوخت نیروگاه بوشهر به زودی انجام می‌شود رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: «محفظه استاندارد و ایمن حمل سوخت نیروگاه بوشهر در مسیر بندرعباس به بوشهر در حال حرکت است و باید تست گرم آن را انجام دهند.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 18
کد خبر: ۱۷۷۰۵۷

به گزارش راهبرد معاصر محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (شنبه 27 اسفند) در جمع خبرنگاران در خصوص دستاوردهای این سازمان در سال 1401 گفت: 1401 سال پرنشاط و پرتحرک در سازمان بود و بیش از 150 دستاورد دانشی پژوهشی و فناورانه ثبت شد.

وی گفت: محفظه استاندارد و ایمن حمل سوخت نیروگاه بوشهر در مسیر بندرعباس به بوشهر در حال حرکت است و باید تست گرم آن را انجام دهند.

اسلامی افزود: بیش از 300 بیمار در این چند ماهه از پلاسماتراپی استفاده کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار