اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

حمله پهپادی به منطقه تولا در روسیه

مقامات روس از انفجار بزرگ در منطقه تولا که ناشی از حمله پهپادی بوده خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 26
کد خبر: ۱۷۷۶۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات روس روز یکشنبه از انفجار بزرگ در منطقه تولا که ناشی از حمله پهپادی بوده خبر دادند.

 

این منطقه در 180 مایلی مرز روسیه با اوکراین بوده و با مسکو، پایتخت روسیه 110 مایل فاصله دارد.

 

مقامات این منطقه روسیه اعلام کردند که این حمله هیچ تهدیدی برای ساکنان این منطقه نداشته و این حادثه در حال بررسی قرار دارد.

 

خبرگزاری تاس به نقل از مقام‌های رسمی اعلام کرد که پهپادی که به منطقه تولا حمله کرده اوکراینی بوده و از نوع TU-141 بوده و حامل مواد منفجره بوده است.

 

از سوی دیگر فرماندهان نیروی هوایی سوئد، نروژ، فنلاند و دانمارک اعلام کرده‌اند که تفاهم نامه‌ای را برای ایجاد یک پدافند هوایی متحد در شمال اروپا با هدف مقابله با آن‌چه که تهدیدات روسیه خوانده‌اند به امضا درآورده‌اند.

 

بر اساس بیانیه نیروهای مسلح چهار کشور شمال اروپا، هدف این است که بتوانند به طور مشترک و بر اساس شیوه‌های عملیاتی ناتو، عملیات انجام دهند.

 

«یان دام» فرمانده نیروی هوایی دانمارک به خبرگزاری رویترز گفت که طرح چهار کشور شمال اروپا برای یکپارچه‌سازی نیروی هوایی در پی حمله سال گذشته روسیه به اوکراین صورت گرفته است.

 

وی در این خصوص گفت: «ناوگان ترکیبی ما با یک کشور اروپایی بزرگ قابل مقایسه است». نروژ دارای 57 جنگنده اف-16 و 35 جنگنده اف-35 است و 27 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد. فنلاند نیز 62 جنگنده اف/ای-18 هورنت و 64 جنگنده اف-35 نیز در دست سفارش دارد و دانمارک نیز 58 جنگنده اف-16 و 27 جنگنده اف-35 در دست سفارش دارد و سوئد بیش از 90 جنگنده گریپن دارد که البته مشخص نیست که چه تعداد از این جنگنده‌ها فعال هستند.

 

امضای قرارداد بین چهار کشور شمال اروپا در پایگاه هوایی رامشتاین در آلمان هفته گذشته با حضور ژنرال جیمز هکر، رئیس فرماندهی هوایی ناتو، که بر نیروی هوایی آمریکا در منطقه نیز نظارت دارد، صورت گرفت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار