دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

رایزنی فرستاده سازمان ملل برای کاهش تنش در یمن

فرستاده سازمان ملل در یمن با دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، سفیر عربستان سعودی در یمن و سفرای چند کشور در ریاض درباره اوضاع یمن گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر. «هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل در امور یمن با «جاسم البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، «محمد آل جابر» سفیر سعودی در یمن و سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت دیدار و درباره راهکارهای کاهش تنش در یمن گفت‌وگو کرد.

 

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، گراندبرگ در ریاض با البدیوی، آل جابر و سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت اعم از آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه دیدار کرد.

 

وی در این دیدار تحولات اخیر یمن و ضرورت حمایت از گفت‌وگوی سازنده بین طرف‌ها برای کاهش تنش‌ها و پیشرفت در روند سیاسی را بررسی کرد.

 

البدیوی بر عزم شورای همکاری خلیج فارس برای حمایت از تلاش‌های سازمان ملل برای تحقق امنیت، ثبات، توسعه و صلح در یمن تأکید کرد.

 

دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار موضع ثابت این شورا در خصوص حمایت از مشروعیت در یمن، پایان دادن به بحران یمن از طریق دستیابی به راه‌حل سیاسی بر اساس مرجعیت‌های سه‌گانه اعم از طرح شورای همکاری و سازوکار اجرایی آن، مصوبات کنفرانس گفت‌وگوی جامع ملی و قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت بررسی شد./ فارس

ارسال نظر