واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

رایزنی فرستاده سازمان ملل برای کاهش تنش در یمن

فرستاده سازمان ملل در یمن با دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، سفیر عربستان سعودی در یمن و سفرای چند کشور در ریاض درباره اوضاع یمن گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 March 31
کد خبر: ۱۷۷۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر. «هانس گراندبرگ» فرستاده سازمان ملل در امور یمن با «جاسم البدیوی» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس، «محمد آل جابر» سفیر سعودی در یمن و سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت دیدار و درباره راهکارهای کاهش تنش در یمن گفت‌وگو کرد.

 

به نوشته وبگاه «الخلیج اونلاین»، گراندبرگ در ریاض با البدیوی، آل جابر و سفرای پنج کشور عضو دائم شورای امنیت اعم از آمریکا، چین، روسیه، انگلیس و فرانسه دیدار کرد.

 

وی در این دیدار تحولات اخیر یمن و ضرورت حمایت از گفت‌وگوی سازنده بین طرف‌ها برای کاهش تنش‌ها و پیشرفت در روند سیاسی را بررسی کرد.

 

البدیوی بر عزم شورای همکاری خلیج فارس برای حمایت از تلاش‌های سازمان ملل برای تحقق امنیت، ثبات، توسعه و صلح در یمن تأکید کرد.

 

دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار موضع ثابت این شورا در خصوص حمایت از مشروعیت در یمن، پایان دادن به بحران یمن از طریق دستیابی به راه‌حل سیاسی بر اساس مرجعیت‌های سه‌گانه اعم از طرح شورای همکاری و سازوکار اجرایی آن، مصوبات کنفرانس گفت‌وگوی جامع ملی و قطعنامه ۲۲۱۶ شورای امنیت بررسی شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار