پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند قالیباف: آمریکا باید تنبیه و شیرفهم شود تا خواسته‌های ما را بپذیرد حمله مجدد یمن به فرودگاه ریاض پیام مهم سردار قاآنی درباره مسجدالاقصی قالیباف: به اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا نوبل فیزیک بدهید! غرق شدن دومین کشتی باری در نزدیکی تنگه هرمز ظرف ۲۴ ساعت اخیر اسحاق هرتزوگ رئیس اسرائیل وارد جمهوری آذربایجان شد واکنش سفارت ایران به طرح اتهامات علیه کشورمان در مساله حجاب از سوی یک نهاد آذربایجانی احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه ایران ترامپ: به زودی درباره ایران تصمیم خواهیم گرفت غریب‌آبادی: آمریکا باید در مذاکرات انعطاف نشان دهد، نه ایران هشدار تخلیه ائتلاف سعودی برای انجام عملیات ویژه در صنعا واکنش ناتو به بیانیه ضدایرانی ۲۹ کشور درباره حادثه فرفورد اردوغان: توافق مکه را برای تصویب به پارلمان ارسال می‌کنیم تحریم انگلیس علیه ۲ مقام ایرانی

استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسیه در مرز با لهستان

استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی روسیه در مرز با لهستان سفیر روسیه خبر داد تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی که قرار است در بلاروس مستقر شود در مرز با لهستان استقرار خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۰۷۵

به گزارش راهبرد معاصر. «بوریس گریزلوف» سفیر روسیه در مینسک خبر داد که تسلیحات تاکتیکی روسیه که قرار است در بلاروس مستقر شود در مرزهای غربی این کشور و در مرز با لهستان مستقر خواهد شد.

 

پیشتر نماینده بلاروس در سازمان ملل تاکید کرد که مینسک هرگز به دولتی حمله نخواهد کرد.

 

وی که در نشست شورای امنیت سازمان ملل صحبت می‌کرد، افزود: «بلاروس هرگز به دولت دیگری حمله نخواهد کرد اما در صورت لازم و با تمام امکاناتش به هرگونه تهدیدی پاسخ خواهد داد».

 

نماینده بلاروس در سازمان ملل اضافه کرد: «ایده استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس، پاسخی به تهدیداتی بوده که با آن مواجه هستیم و این اقدام همراستا با معاهده عدم اشاعه هسته‌ای است».

 

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز شنبه دو هفته پیش، (۵ فروردین‌ماه) اعلام کرد با «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس به توافقی برای استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی در خاک این کشور همسایه دست یافته است.

 

پوتین گفت چنین اقدامی نقض توافقنامه‌های منع اشاعه تسلیحات اتمی نیست، زیرا آمریکا نیز در خاک کشورهای اروپایی سلاح‌های هسته‌ای مستقر کرده است.

 

رئیس‌جمهور روسیه اضافه کرد فرایند احداث تأسیساتی برای ذخیره سلاح‌های هسته‌ای کشورش در بلاروس تا تاریخ ۱ جولای به اتمام خواهد رسید.

 

او تصریح کرد روسیه در حال حاضر ۱۰ هواپیمای قادر به حمل سلاح‌های تاکتیکی هسته‌ای را در بلاروس مستقر کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار