هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

فنلاند فردا رسما عضو ناتو می‌شود

فنلاند فردا رسما عضو ناتو می‌شود دفتر ریاست‌جمهوری فنلاند و «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو امروز (دوشنبه) اعلام کردند که این کشور اروپایی از فردا (سه‌شنبه) رسماً یکی از اعضای ناتو خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 03
کد خبر: ۱۷۸۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه اسکای نیوز در این خصوص گزارش کرد، استولتنبرگ با تأیید این خبر تصریح کرد که عضویت فنلاند در ناتو، این کشور را امن‌تر خواهد کرد.

علی‌رغم هشدارهای پی در پی روسیه در خصوص عضویت فنلاند و سوئد در ناتو، ترکیه آخرین عضو از ائتلاف 30 عضوی ناتو بود که در نهایت ماه گذشته میلادی (مارس) با درخواست فنلاند برای پیوستن به ناتو موافقت کرد.

پیش از این در سال 2020، مقدونیه شمالی به ائتلاف ناتو پیوسته بود و از آن زمان تاکنون هیچ کشوری به این ائتلاف اضافه نشده بود.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اوایل ماه مارس اعلام کرد که فنلاند پس از برداشتن گام‌های منسجم برای عمل به وعده‌هایش در سرکوب گروههایی که آنکارا تروریستی م‌داند و همچنین آزادکردن صادرات دفاعی، از نعمت حمایت ترکیه برای پیوستن به ناتو بهره‌مند شده است.

با این‌حال، ترکیه هنوز با درخواست سوئد برای پیوستن به ناتو موافقت نکرده است و تأکید دارد که استکهلم تاکنون اقدامات کافی برای سرکوب گروههای مشابه که در بالا به آن اشاره شد، انجام نداده است.

فنلاند و سوئد مدعی هستند که امنیت آن‌ها پس از عملیات نظامی سال گذشته روسیه در اوکراین بیش از پیش به خطر افتاده است و به همین جهت خواستار پیوستن به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هستند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار