گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هشدار کرملین درباره خطر درگیری‌های منطقه‌ای در شرق آسیا

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) درباره نشست وزیر دفاع و رئیس جمهور این کشور درباره بازرسی سرزده از ناوگان اقیانوس آرام نیروی دریایی روسیه توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 17
کد خبر: ۱۸۰۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر پسکوف طی نشست خبری روزانه در کرملین، با اشاره به صحبت‌های «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه مبنی بر ضرورت آمادگی کامل جنگی ناوگان اقیانوس آرام گفت: «دوران آشفته‌ای است و خطر درگیری‌های منطقه‌ای وجود دارد».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره وضعیت جنگ بین نیروهای روسی و اوکراینی در منطقه «باخموت» (آرتموفسک) نیز گفت که در دیدار پوتین و شویگو، درباره تحولات این منطقه صحبتی نشد.

سخنگوی کرملین در ادامه در واکنش به اعتراض ژاپن به رزمایش‌های نظامی روسیه در اقیانوس آرام، تصریح کرد که همه رزمایش‌ها بر اساس قوانین بین‌المللی و در مطابقت کامل با آنها برگزار می‌شود.

امروز وزیر دفاع روسیه در جلسه‌ای که با رئیس جمهور این کشور داشت، درباره بازرسی سرزده از ناوگان اقیانوس آرام این کشور گزارش ارائه کرد. 

طبق این گزارش، پسکوف در پاسخ به سوالی درباره سطح نفوذ مأموران اطلاعاتی آمریکا در ساختار دولتی روسیه نیز گفت که واشنگتن هیچوقت جاسوسی در خاک این کشور را رها نکرده است.

به نوشته اسپوتنیک، وی در این‌باره توضیح داد: «واحدهای خدمات ویژه و ضدجاسوسی ما وظایف خود را انجام می‌دهند. ایالات متحده هرگز تلاش‌ها برای انجام فعالیت‌های اطلاعاتی علیه ما را ترک نکرده است. این امر با واکنش‌های مناسبی از سوی ما مواجه شده و سرویس‌های ویژه ما کار خود را انجام می‌دهند».

این مقام روس درباره توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین نیز اظهار داشت که چشم‌انداز این توافق چندان روشن نیست و وضعیت اجرای بندهای بخش دوم این قرارداد نیز رو به بهبود نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر