معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

زمان اعلام نتایج قطعی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها مشخص شد

علی اعطا از اعلام نتیجه قطعی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها در 15 مرداد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر،  علی اعطا در نشست خبری که در رصدخانه شهر تهران برگزار شد درباره انتخابات شورایاری‌ها اظهار داشت: جلسات هیات مرکزی نظارت انتخابات آغاز شده و تا 15 مرداد نتایج قطعی پنجمین دوره انتخابات شورایاری‌ها اعلام می‌شود.

 

 وی افزود: علیر‌غم موانع برای برگزاری این انتخابات، با هماهنگی دولت انتخابات برگزار شد و در این دوره سازمان بازرسی درباره برگزاری انتخابات اشکالاتی را وارد کرد که البته جدید نبود و دوره‌های پیش هم وجود داشت که در این دوره با جدیت مطرح شده بود.

 

سخنگوی شورای شهر تهران گفت:‌در مناطق 21، 22، 23، 13، 16 و 19 مجموعه ثبت نام کنندگان برای انتخابات به عنوان داوطلب کمتر از 400 نفر و برای مناطق 18، 17، 10، 11، 12، 8 و 7، 500 تا 400 نامزد داشت.

 

وی گفت: مناطق 6، 14 و 20، 500 تا 600 کاندیدا و مناطق 1، 2، 4، 5 و 15 بیشتر از 600 کاندیدا برای انتخابات داشته است.

 

سخنگوی گفت: از 352 محله در تهران پنجمین دوره از انتخابات در 4 محله زینبیه، قصر فیروزه، فرودگاه و مسگرآباد برگزار نشد و در سایر محلات در 1631 شعبه رای و 7000 صندوق شاهد برگزاری انتخابات بودیم.

 


وی اعلام کرد: 11 هزار و 970 داوطلب به طور کلی ثبت شد که 25 درصد آنها را زنان تشکیل دادند. میزان رای‌دهندگان نیز 509 هزار و 161 نفر بود که مشارکت زنان 39 درصدی ثبت شد.

 

اعطا بیان اشت: بیشترین داوطلبین مربوط به مناطق 4 و 5 بوده و بیشترین سن داوطلبان 33 سال بود که 507 نفر را شامل می‌شد. همچنین 40 درصد کل داوطلبین میانگین سنی 30 تا 40 سال داشتند.

 

وی خاطرنشان کرد:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ منتخبین دو نفر بیش از 1500 رای داشتند که یکی در محله نعمت‌آباد با 1771 رای و دیگری در مشیریه با 1667 رای بود.

 

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: محلات گلشهر، نعمت‌آباد، مشیریه و شکوفه بیشترین مشارکت‌ها را از آن خود کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار