خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

آمریکا به فروش پودر سرطان زای تالک جانسون در مصر ادامه می‌دهد

آمریکا به فروش پودر سرطان زای تالک جانسون در مصر ادامه می‌دهد رسانه‌های مصری می‌گویند، به رغم ادعای شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون در توقف فروش پودر بچه سرطان‌زای این شرکت در جهان، این پودر همچنان در کشور مصر به فروش می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 05
کد خبر: ۱۷۸۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های مصری اعلام کردند که شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون علیرغم مشارکت در گسترش سرطان در جهان به دلیل فروش محصولات سرطان‌زا، به فروش محصولات خود در بازار مصر ادامه می‌دهد.

وب سایت «قاهره 24» خبر داد، وب سایت آمازون مصر نشان می‌دهد که  محصول ۲۰۰ گرمی پودر جانسون اند جانسون در داخل مصر در پلت فرم آمازون به ارزش ۲۲۵ پوند مصر فروخته می‌شود و ۲۶ پوند هم برای ارسال آن گرفته می‌شود.

این در حالی است که شرکت جانسون اند جانسون ادعا کرده بود، تولید پودر بچه در سراسر جهان را متوقف خواهد کرد.

در حالی که جانسون اند جانسون به طور مکرر بر ایمنی پودر بچه تولید‌ی این شرکت که از تالک تهیه می‌شود، تاکید کرده است، موضوع آلودگی پودر تالک با ماده معدنی سرطا‌ن‌زای آزبست (پنبه کوهی) در چند سال اخیر مطرح و ثابت شده است.

در همین حال شرکت آمریکایی جانسون اند جانسون اعلام کرده که در طول ۲۵ سال آینده ۸.۹ میلیارد دلار پرداخت خواهد کرد تا اتهامات به این شرکت در مورد سرطان زا بودن پودر تالک بچه و دیگر محصولات این شرکت را برطرف کند.

در سال ۲۰۲۰، جانسون اند جانسون اعلام کرد که فروش پودر بچه حاوی تالک را در ایالات متحده و کانادا متوقف خواهد کرد، زیرا در پی آنچه که اطلاعات نادرست در مورد ایمنی محصول در میان تعدادی از مسائل قانونی نامیده بود، تقاضا برای آن کاهش یافت. در آن زمان، این شرکت گفت که به فروش پودر بچه بر پایه تالک در سایر نقاط جهان ادامه خواهد داد.

اگرچه جانسون اند جانسون با پرداخت غرامت موافقت کرده بود، اما هنوز معتقد بود که این ادعاها ضعیف و فاقد ارزش علمی هستند.

این شرکت اما  در سال جاری میلادی به فروش پودر تالک خود در سراسر جهان پایان داد، زیرا با هزاران شکایت از سوی مشتریان مبنی بر اینکه محصولات پودر تالک آن باعث ایجاد سرطان شده بود، مواجه شد.

جانسون اند جانسون ۷.۴ میلیارد دلار هزینه دادرسی بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۲۱ پرداخت کرد.

در 12 آگوست، جانسون اند جانسون تصمیم گرفت از سال ۲۰۲۳ تولید و فروش پودر بچه حاوی این پودرها را در سراسر جهان متوقف کند.

این اعلام بیش از دو سال پس از توقف فروش این محصول در ایالات متحده توسط این شرکت صورت گرفت.

جانسون اند جانسون با ده‌ها هزار پرونده قضایی از سوی زنانی مواجه است که ادعا می‌کنند، پودر تالک باعث ایجاد سرطان تخمدان در آنها شده، اما این شرکت دیدگاه خود را تکرار کرده و گفته که دهه‌ها تحقیق مستقل نشان می‌دهد، این محصول برای استفاده بی‌خطر است.

پودر بچه برای جلوگیری از واکنش‌های آلرژیک به پوشک و سایر مصارف آرایشی از جمله به عنوان شامپو خشک استفاده می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار