نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

سازمان ملل خواستار توقف اعدام‌های بحرین شد

سازمان ملل از دولت بحرین خواست تا صدور هر گونه حکم اعدام‎‌ را متوقف و در محاکمه متهمانی که حقوق آنها نقض شده است، تجدید نظر کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 30
کد خبر: ۱۷۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر ، اعدام دو جوان شیعی بحرین در روز شنبه گذشته با واکنش‌ها و محکومیت‎های گسترده بین‎المللی از جمله اتحادیه اروپا همراه بوده است.

 

سازمان ملل بعد از گذشت چند روز از اعدام، امروز(سه‎شنبه) بدون محکوم کردن آن واکنش نشان داده است.

به گزارش الجزیره، سازمان ملل در این واکنش دیرهنگام از منامه خواست تا از صدور هر گونه حکم اعدام خودداری کند.

 

سازمان ملل گفت که دولت بحرین باید جلوی همه اعدام‌ها را بگیرد و در محاکمه متهمانی که حقوق آنها پایمال شده است، تجدید نظر کند.

اتحادیه اروپا همان روز اعدام دو معترض بحرینی، از منامه خواسته بود تا صدور حکم اعدام را متوقف کرده و مانع اعدام محکومان شود.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز ضمن محکومیت شدید اقدام دولت منامه در اعدام معترضان، گفت: «تشدید رویکردهای امنیتی و پلیسی، کمکی به حل بحران در بحرین نمی‌کند».

«احمد عیسی الملالی» (۲۴ ساله) و «علی محمد العرب» (۲۵ ساله) دو جوان معترض شیعی بحرین هستند که شنبه گذشته به اتهام قتل یک افسر وزارت کشور در سال ۲۰۱۷ اعدام شدند.

 

مقامات بحرینی مدعی شدند که این دو جوان شیعی پس از اعتراف اعدام شدند، این در حالی است که جمعیت الوفاق بحرین گفته اعترافات دو جوان اعدام شده تحت شکنجه بوده است.

بحرین از روز شنبه تاکنون به دنبال اعدام الملالی و العرب، شاهد اعتراضات مردم به احکام ناعادلانه دستگاه قضایی این کشور است

 

دولت بحرین هر چند وقت یکبار، شماری از معترضان به رژیم آل خلیفه را به بهانه‎های واهی مانند اخلال امنیت و تلاش برای انجام اقدامات تروریستی اعدام می‎کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار