اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

کشته شدن سه ۳ سرباز ارمنستان و ۳ سرباز جمهوری آذربایجان در درگیری‌های امروز

کشته شدن سه ۳ سرباز ارمنستان و ۳ سرباز جمهوری آذربایجان در درگیری‌های امروز در جریان تبادل آتش امروز (سه‌شنبه) در مرزهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان، ۶ نفر از نیروهای دو طرف کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های جمهوری آذربایجان اعلام کردند که در جریان درگیری‌های عصر امروز در مرز ارمنستان سه نظامی این کشور کشته شدند.

وبسایت خبری «ئولکه.آذ» به نقل از رسانه هراپاراک ارمنی گزارش داد که در جریان درگیری‌های امروز در مرزهای دو کشور جمهوری آذربایجان و ارمنستان، سه نظامی ارمنی نیز جان خود را از دست داده و تعدادی نیز مجروح شدند.

بنا به گزارش این رسانه، در جریان درگیری عصر امروز که در محدوده شهر لاچین جمهوری آذربایجان و شهرک دیغ منطقه گوروس ارمنستان رخ داد، احتمال افزایش شمار تلفات و کشته شدگان دو طرف وجود دارد.

رسانه‌های آذری و ارمنی با اشاره به تداوم تنش و تیراندازی در مرزهای دو کشور، طرف مقابل را آغازگر درگیری امروز خواندند.

تارنمای ئولکه.آذ اعلام کرد که وزارت دفاع ارمنستان نیروهای مسلح آذربایجان را به اقدامات تحریک آمیز متهم کرده و طرف آذری را آغازگر این درگیری عنوان می کند.

اما وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه‌ای، طرف ارمنی را به اقدامات تحریک آمیز در پس زمینه درخواست جدی برای مذاکرات توافقنامه آتش بس ۲.۵ سال پیش متهم کرد و گزارش داد: درگیری امروز نشان داد که ارمنستان به روند صلح علاقه‌ای ندارد.

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان همچنین طرف ارمنی را به نقض تمامیت ارضی خود و نیز تهدید صلح و امنیت در منطقه متهم و ارمنستان را مسئول عواقب درگیری امروز عنوان کرد.

رسانه‌های آذری همچنین مدعی شدند که طرف ارمنی علاوه بر توپخانه، از پهپادهای نظامی نیز در درگیری عصر امروز استفاده کرده است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار