رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

تحریم جدید کانادا علیه ۴۸ فرد و نهاد روسیه

تحریم جدید کانادا علیه ۴۸ فرد و نهاد روسیه کانادا امروز سه شنبه تحریم های این کشور علیه روسیه را گسترش داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی راشا تودی، در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه کانادا در این خصوص آمده است: اقدامات جدید، ۱۴ شخص حقیقی و ۳۴ نهاد حقوقی را تحت تأثیر قرار می دهد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: مینیخانوف رییس جمهور تاتارستان و پانکوف معاون وزیر دفاع روسیه در فهرست تحریم های امروز کتنادا قرار گرفتند.

بیانیه مذکور در ادامه اضافه می کند: یک شرکت متعلق به پریگوژین بنیانگذار گروه «واگنر» و گروه شرکت‌ های «ولگاـ دنپر » و مدیر آن نیز تحریم شده اند.

اوتاوا بهانه این اقدام را ادامه عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین ادعا کرده است.

اسفند ماه سال گذشته بود که وزارت امور خارجه کانادا از اعمال تحریم علیه چندین فرد و نهاد روسی خبر داد.

وزارت خارجه کانادا اعلام کرد که اتاوا ۱۲۹ فرد و ۶۳ نهاد روسیه را در پی جنگ اوکراین مورد تحریم قرار داد. این تحریم‌ ها مقامات ارشد دولتی و نهادهای دفاعی روسیه را شامل می‌ شد.

این در حالی است که کانادا پیش از این از آغاز اجرای وعده خود مبنی بر تحویل زره پوش‌های جنگی به کی یف خبر داده بود.

در همین راستا، «انیتا اناند» وزیر دفاع کانادا گفت: یک هواپیمای نیروی هوایی کانادا که نخستین تانک جنگی از نوع لئوپارد را به مقصد اوکراین حمل می‌کرد، شهر هالیفاکس را ترک کرد.

وزیر دفاع کانادا با انتشار تصویری از لحظه بارگیری تانک لئوپارد به داخل هواپیما، در صفحه توئیتر خود نوشت: کانادا در کنار اوکراین ایستاده است و به تأمین تمام امکانات ضروری برای نیروهای مسلح اوکراین تا زمان پیروزی ادامه خواهیم داد.

لازم به ذکر است که ارتش روسیه ۲۴ فوریه گذشته (۵ اسفند ۱۴۰۰) «عملیات نظامی ویژه» خود را در شرق اوکراین آغاز کرد.

آمریکا و کشورهای غربی برای مقابله با پیشروی ارتش روسیه در اوکراین، ضمن ارسال انواع تسلیحات پیشرفته به ارتش اوکراین، تاکنون تحریم‌های زیادی علیه روسیه اعمال کرده‌اند. از سوی دیگر «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه نیز گفته است هر گونه محموله و کاروانِ حامل تسلیحات نظامی برای اوکراین، هدفی مشروع برای نیروهای روسیه است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار